Apple Smart Tv ve 'iPen' geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple Smart Tv ve 'iPen' geliyor
China Business News sitesi, Shenzhen’deki Foxconn fabrikasının Apple “akıllı televizyon” üretmesi için talimat aldığını ve televizyonların test ürünü olarak üretilmeye başlandığını öne sürdü.


Piper Jaffray yatırım bankasının analisti Gene Munster, CBN sitesine, Apple’ın Aralık ayında gizlice üretmeye başladığı akıllı televizyonun reklamını yapmaya başlayacağını ve ürünün 2013’ün başlarında satışa sunulacağını belirtti. Munster, televizyonlarında 42 inç ile 55 inç (106-140 santim) genişliğinde, fiyat aralığının ise 1000-2000 dolar arasında olacağını öne sürdü.

Bulunduğunuz internet ağı ve buluttaki multimedya içeriğini televizyonunuzda izlemenizi sağlayan Apple TV’ye kıyasla, “akıllı TV” kendi ekran ve arayüzüne sahip olan başlı başına bir ürün olacak.

“YÜZDE 10 ELDE EDEBİLİR”
Greater China for DisplaySearch araştırma şirketinin başkan yardımcısı Xie Qinyi, “Akıllı televizyon piyasası olgunlaşmış durumda. Apple’ın kendisine yer edinmesi kolay olmayacak.” Dedi.

Munster ise “Apple smart TV’nin küresel akıllı televizyon piyasasının yüzde 10’unu kapsayabileceğini düşünüyoruz... Apple, akıllı televizyonunu iPhone ve iPad’lerle kontrol edilecek şekilde üretebilir. Ayrıca Siri teknolojisi konmasıda bekliyoruz” dedi.

Xie’ye göre, Apple’ın başarılı olmasını sağlayabilecek dört faktör var: Marka bağımlılığı olan müşteriler, çok güçlü bir bütçe, içerik zenginliği ve yüksek LCD panel teknolojisi.



AKILLI TELEVİZYON DÖNÜŞÜM İŞARETİ
Piyasa analisti Lao Cha, “akıllı televizyonun dijital dünyadaki temsil ettiğini, bulut teknolojisinin ve bağlantı sağlayan cihazlarla sunulacak hizmetin başarıda kritik rol oynayacağını” ifade etti.

Çin’in tanınan analistlerinden Yang Dongwen ise akıllı televizyonların gelişmesinin genişbant ile internet erişimine dayanacağını belirtti.

EN SON YENİLİK “iPEN”
ABD’li teknoloji siteleri ve bloglarında dört gün önce beliren “iPen”, patenti Apple’a ait olan bir kullanıcı arayüzü teknolojisi. iPen, kullanıcıların kullandıkları cihazın içeriklerini kontrol etmelerini, içerikleri çok daha kapsamlı kullanmalarını sağlayacak.

Apple’ın grafik programlarının yanı sıra Autodesk’in Sketcbook veya Microsoft’un MS Paint çizim programlarıyla uyumlu olacak iPen, bu programlarda çoklu oyun imkanı sunacak.

Patent başvurusu 2010’un son çeyreğinde yapılan iPen’in ne zaman piyasaya sürüleceği belirsiz.
 


15097

15097

Üye
iPen...Güzele benziyor :eller:
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
390
Amaru Shady
sanal hacker
Cevap
2
Görüntüleme
498
sanal hacker
bydexer
Cevap
8
Görüntüleme
528
bydexer


Üst Alt