Apple onay verdi; Opera Mini AppStore'daki yerini aldı..**safari ile operanın videolu hız testi**..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sever1

sever1

Üye
    Konu Sahibi
Apple onay verdi; Opera Mini AppStore'daki yerini aldı..**safari ile operanın videolu hız testi**..

Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde gün yüzüne çıkan ve geçtiğimiz ay içersinde AppStore'da yerini alması için Apple'a gön len Opera Mini AppStore'a geliyor. WebKit tabanlı olmayan Safari'nin rakibi Opera Mini'e Apple tarafından onay verildiği Opera Software tarafından yapılan basın açıklamasıyla duyruldu. Açıklamaya göre Opera Mini 24 saat içersinde AppStore'daki yerini alacak.
Opera Mini ile iPhone ve iPod Touch kullanıcılarına sunacakları mükemmel tarayıcı deneyiminde dolayı heyecanlı olduklarını belirten Opera Software'in tepe yöneticisi Lars Boilesen, uygulamanın şirketin sanal dünyayı daha fazla insana ulaştırma amacının yeni bir adımı olduğunu söyledi.
Dünyada 50 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Opera Mini, kullandığı sıkıştırma iyle daha fazla internet deneyimini daha küçük veri transferi ile yapılmasını ve sayfaların cihazlarda çok daha kısa sürede açılmasını sağlıyor. :naughty:
Güncelleme: iPhone OS için hazırlanan Opera Mini'e AppStore Türkiye üzerinden ulaşmak için tıklayınız (iTunes gerektirir)​



Tanımlama

Bir hızlı, düşük maliyetli Web tarama deneyimi. Bizim güçlü sunucuları kullanarak% 90'a kadar önce iPhone için göndererek, bu yüzden sayfa yükler yıldırım hızlı veri sıkıştırmak için. Opera Mini bir esinti kullanmak ve telefonunuz ve bilgisayar arasında veri senkronize edebilirsiniz.

Opera Mini bazı büyük özellikleri:
-Hızlı Arama gets tek bir musluk ile favori web sitelerine.
otomatik tamamlama ile-bir adres alanına daha az türü anlamına gelir.
-Sekmeler birkaç Web sayfaları ile çoklu görev için izin verir.
-Yer imleri kolaylıkla tedavi edilebilir ve erişilebilir



video;:heyo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt