staryum
Üye
Androidde'ki OpenGL 2.0'ı eklemeyi unutmuşum. Herkes anlasın diye CPU'dan GPU'ya geçiş hızı dedim.Ona cpu dan gpu ya geçiş değilde recent sisteminden oyunu tekrar yükleme süresi diyelim.
Androiddede OpenGl 2.0 var.hatta sürekli aktif olarak
Ace android işletim sistemi ve Ace II'de çıktı. Gio'ya gelirsek onda Samsung Apps var bildiğim kadarıyla. Destek var sonuçta ama apple'de artık 3G'ye oyun çıkmıyor. Bugün elimdeki 3G'yi verdim. Galaxy SII aldım yaklaşık 3 aydır araştırıyordum. Buldum aldım.
Samsungda giosuna acesine destek veriyo ya destek konusunda bence hiç konuşmasın samsung custom rom olmasa en geç iki senede bitiyo destek
3G 4 yıllık model bi zahmet modern combat açmasını mı bekliyodun samsungun hangi 4 yıllık telefonu yapıyo bunu ? Daha 2 yıllık aceye destek gelmiyoAndroidde'ki OpenGL 2.0'ı eklemeyi unutmuşum. Herkes anlasın diye CPU'dan GPU'ya geçiş hızı dedim.
- - - Eklendi - - -
Ace android işletim sistemi ve Ace II'de çıktı. Gio'ya gelirsek onda Samsung Apps var bildiğim kadarıyla. Destek var sonuçta ama apple'de artık 3G'ye oyun çıkmıyor. Bugün elimdeki 3G'yi verdim. Galaxy SII aldım yaklaşık 3 aydır araştırıyordum. Buldum aldım.
3GS'de 3-4 yıllık o neden açıyor? OpenGL biliyorum. İphone 3 4.2.1'de kaldı. İOS 8 çıktı ama bir 3'e 4.3 yapamadılar. Ace diyorsun sen Ace'a 17 ağustosta yazılım geldi.
3G 4 yıllık model bi zahmet modern combat açmasını mı bekliyodun samsungun hangi 4 yıllık telefonu yapıyo bunu ? Daha 2 yıllık aceye destek gelmiyo
Custom rom diye bir olay var
bende android kullaniyorum custom rom olsa ne yazar ki gercek guncelleme gelmeden ayrica bi rom icin telin brick olma ihtimali var ve ugrasmak gerek bilmeyen adam napcak ? cozulmuyo degil brickler filan tamam ama firmanin guncellemesi varken riske girmek ne kadar mantikli ? ayrica apple i sevmeseniz bile telefonlarina verdigi destegi kimse goz ardi edemez kabul etmeliyiz.
O kullandıgın telefona baglı s2 s3 note 2 tarzı yüksek performanslı cihaz kullanıyosan tamam custom rom mantıklı ama ace gibi gio gibi cihazlara adam akıllı rom cıkaran yok yani düşük segmente telefonlara ayrıca ios da stock rom kullanıyosun ama android gibi yüksek ram kullanımı yok zaten android de ramını stabil kullansa kimse custom rom yüklemez tek gözden bakıyosunuz olaya samsung kac tane telefonu var bilinmez cıkarıyo cıkarıyo arkasında durmuyo apple ın 6 telefonu var 5 ininde arkasında iphone 2 de kullanılmadıgı için uptade cıkarmıyo mantıklı olmak lazım apple az öz
Custom ROM'lar stocklardan daha iyi ve custom rom varken stock rom kullanmak bence çok saçma. Stock kullanmak isteyen gitsin iOS alsın.
O kullandıgın telefona baglı s2 s3 note 2 tarzı yüksek performanslı cihaz kullanıyosan tamam custom rom mantıklı ama ace gibi gio gibi cihazlara adam akıllı rom cıkaran yok yani düşük segmente telefonlara ayrıca ios da stock rom kullanıyosun ama android gibi yüksek ram kullanımı yok zaten android de ramını stabil kullansa kimse custom rom yüklemez tek gözden bakıyosunuz olaya samsung kac tane telefonu var bilinmez cıkarıyo cıkarıyo arkasında durmuyo apple ın 6 telefonu var 5 ininde arkasında iphone 2 de kullanılmadıgı için uptade cıkarmıyo mantıklı olmak lazım apple az öz
Bunu anlatamıyorum insanlara adam ios 8 çıktı diyo biz neden bilmiyoruz ios 8 çıktıysa Allah Allah. 3G ye niye güncelleme gelmiyo diyo 4 yıllık telefon samsungun hangi 4 yıllık telefonuna güncelleme geliyo 4 yıl önce doğru düzgün android bile yoktu eclair mi ne öyle bi sürümü vardı zaten ama gelde anlat furkan sboşuna çene yorma bunlar fan ne desen samsung der objektif olamıyolarki
Tam tersi.Note 2 ve S3 gibi telefonlarda roma ihtiyaç yok
Rom desteği direkt olarak telefonun dünyadaki satış oranı ile alakalı
ben üreticinin cıkardıgı romları demiyorum kişisel yapılan romları diyorum ayrıca ihtiyac yoksa niye rom cıkartıyolar ?
samsung destek vermiyor ki arkadaslar . dogruduzgun
Apple de artık pc üretiyor.
Iphone 4'de OpenGL 2.0 grafik desteği var. Otomatik olarak oyunu açınca zaten CPU'dan GPU'ya geçiş hızı hızlı. Oyunun ortasında çık oyundan bişeyler yap gir. Bi 5 saniye takılma oluyor ondan sonra düzeliyor. Buda CPU'dan GPU'ya dönüş hızıyla ilgili. Örn: Subway Surfer'ın İphone versiyonunda çık gir oyuna 5 saniyeden az bir süre takılma oluyor yada tuşları kilitle aç. Ama Samsung'da bu yok. Tuşları kilitleyip açınca aynı hızda devam ediyor. Oyundan çık oyuna gir gayet hızlı ve çabuk giriyor. Pek fark olmasa'da İphone 3GS'de The Walking Dead hafif takılmalar yapıyor. Android versiyonu var mı bilmiyorum araştırmadım. Buda CPU'dan GPU'ya dönüş hızıyla alakalı... Aynı şey bilgisayarlarda da var. Bkz: PCI Latency Tool programını indirin ve açın Grafik kartınızı seçin değeri 64 yapın Takılan oyunlarda gözle görülür oranda takılmayı azaltıyor...Anlayabilirsiniz inşallah ne çok yazmışım
- - - Eklendi - - -
Bu kadar basit
Apple de artık pc üretiyor.
ace 2 ile anca iphone 1 kafa tutar...İphonenin adı varda ondan ace 2den daha pahalıdır ayfon deyince herkes çıldıriyo sanki dünyanın en iyi telefonu gibi. adamlar iphone 5 çıkarmış aynı taş aynı hamam note 2 ile ip4 deil ip5 bile kafa bulamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?