Haber Apple: iPhone X ve iPhone 8 Serisinde İşlemci Hızı Düşürülmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple: iPhone X ve iPhone 8 Serisinde İşlemci Hızı Düşürülmeyecek
Apple'ın eski cihazlarında daha uzun pil ömrü elde etmek için belli bir zaman sonra işlemci hızlarını düşürdüğü ortaya çıkmıştı. Bu durumun ardından firmadan iPhone X ve 8 için bir açıklama geldi.


Apple, eski iPhone modellerinde cihazların pil performansının düşmemesi için işlemci hızını düşürüyordu. Bu durumun ardından birçok kullanıcı firmayı dava etmiş ve şikayetçi olmuştu. Şimdi ise gelen bilgilere göre Apple, pil değiştirme fiyatları, iPhone X ve iPhone 8 gibi yeni cihazların gelecekteki durumları ile ilgili olarak ABD Senatosuna açıklama yaptı. Şirket, batarya değişim programı ile ilgili olarak bir batarya değişimi için 79 dolar ücreti ödeyenler için geri ödeme yapmayı düşündüğünü söyledi.

https://www.maxicep.com/apple-iphone-x-uretimini-durduracak-mi
Apple, iPhone X Üretimini Durduracak mı?
Apple, iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın donanım güncellemelerine sahip olduğunu ve eski iPhone modelleri gibi büyük işlemci hızı düşürme gibi bir durumun bu cihazlarda uygulanmayacağını söyledi.

Senato Komitesi başkanı Senatör John Thune'e yanıt olarak Apple tarafından verilen cevapta işlemci hızının azaltılması özelliğinin Ocak 2017'den bu yana uygulandığı açıklandı. Yani iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPhone SE modelleri işlemci hızı düşürülen modeller oldu. Bu sebeple saydığımız modellerin işlemci hızları Apple tarafından kasti olarak düşürülmüş durumda.

Mektup ayrıca en yeni iPhone modelleri için bir açıklamayı da içeriyor. Yazıda belirtilenlere göre iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri "daha gelişmiş bir performans yönetim sistemine izin veren donanım güncellemelerine" sahipler, bu yüzden diğer cihazlar gibi bu yeni cihazlarda herhangi bir işlemci hızı düşürülmesi uygulanmayacak.
Apple: iPhone X ve iPhone 8 Serisinde İşlemci Hızı Düşürülmeyecek
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş ve TheNightMare.


MaxipmaN

Üye
stabiliteyi bozar olur biter, apple mutlaka planlı eskitmeyi uygular.
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bir zahmet düşürmesinler 6-7 bin Tl verdikten sonra :ehe
 


Üst Alt