Haber Apple İphone 6S’in Batarya Kapasitesi Belli Oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple İphone 6S’in Batarya Kapasitesi Belli Oldu!
Apple, dün düzenlediği ve canlı olarak aktardığımız etkinlikte yeni İphone 6S akıllı telefonunu duyurdu fakat batarya kapasitesi konusunda açıklama yapılmadı. İphone 6s’in bataryası, reklam videosunda ortaya çıktı.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, dün akşam saatlerinde bizim de canlı olarak aktardığımız etkinlikte yeni nesil akıllı telefonları İphone 6S ve İphone 6S Plus’ın resmi duyurusunu yapmıştı. Her ne kadar resmi bir tanıtım etkinliği olsa da İphone 6s’in bataryası, sistem belleği ve ekran çözünürlüğü konusunda bilgi verilmemiş olması dikkatlerden kaçmadı.

Fakat meraklı gözler Apple’ın İphone 6S için yayınladığı tanıtım videosunda, İPhone 6s’in batarya kapasitesini ortaya çıkardı. Buna göre İphone 6S, 1715mAh kapasiteye sahip bir batarya ile gelecek. Bu tanıtım videosunda aşağıda göz atabilirsiniz.

Apple iPhone 5s, 4.7 inç büyüklüğünde ekran ve Apple’ın yeni nesil A9 yonga seti ile geliyor. Apple’ın gün yüzüne çıkan yeni akıllı telefonu İphone 6S geliştirilmiş 12MP 4K video kaydı yeteneğine sahip arka kamera ve 5MP True Tone Retina Flash ön kameraya sahip. Apple’ın yeni A9 yonga seti ile gelen İphone 6S ve 6s Plus, ayrıca M9 yardımcı chipe de sahip. Apple’ın A9 yonga setinin A8’e göre %70 daha hızlı CPU, %90 daha hızlı GPU performansı sunduğu belirtiliyor. Yeni İphone akıllı telefonların RAM kapasiteleri konusunda herhangi bir bilgi verilmese de 2GB sistem belleği ile geleceğini tahmin ediyoruz.

Apple iPhone 6S, iPhone 6S Plus ile birlikte 12 Eylül’de ön siparişe sunulurken, 25 Eylül tarihinde satışına resmi olarak başlanacak. Her iki akıllı telefonun ülkemizde ise Ekim ayı başlarında satışa sunulması bekleniyor.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari/apple-iphone-6sin-batarya-kapasitesi-belli-oldu-h205526.html

Polymath

Polymath

Üye
Çok kötü. Çok yazık. Bu telefona verilen paralarin karsiligi bu olmamali

lazye

lazye

Üye
En az 2500 mah olmalı saçmalıyor bu Apple da

Rygebin

Rygebin

Üye
Çok düşük olmuş, yine iphonecular şarj aleti başında pinekleyecek.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ayfon kullananlar memnun halinden yoksa milyonlarca satamazdı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Polymath

Polymath

Üye
ayfon kullananlar memnun halinden yoksa milyonlarca satamazdı :hmmm
Elma simgesi icin alıyorlar. :S yazik valla. Ben bir kurus vermem. Hele ki okadar para verip 16 gb uretmeleri resmen musteri kitlesiyle dalga gecmek

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Elma simgesi icin alıyorlar. :S yazik valla. Ben bir kurus vermem. Hele ki okadar para verip 16 gb uretmeleri resmen musteri kitlesiyle dalga gecmek
ülkemizde böyle sert vergiler olmasa sorun yok aslında tabi birde dolar fırladı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
aynende ios stabilete bir sistem oldugu icin sarj sikintisi yok

foreverthe

foreverthe

Üye
Beyler ben 5S kullanıyorum 7-8 saat kullanım süresi alıyorum bence şarjı gayet yeterli 6S'inde bu civarlarda gideceğinden eminim ki ayrıyetten iOS9 ile güç tasarrufu modu geliyor en az 1 saat eklenecek diyorlar kullanım süresine

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bataryası çöp resmen :dry:

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
apple dediğimiz firma şuan ülke kuracak düzeyde maddi gücü olan bir firma en son batacak firmalardan birisi :ehe

• Beğen
Tepkiler: murooo55 ve kaankulahli
hikmet366

hikmet366

Üye
apple kullanıcılarına fazlasını tattırmıyor ne fazla ne az anlaşılan

güç tasaruf modu gelse ne olur yine aynı şarj performans ını alır bu gidiş le

Rygebin

Rygebin

Üye
apple kullanıcılarına fazlasını tattırmıyor ne fazla ne az anlaşılan

güç tasaruf modu gelse ne olur yine aynı şarj performans ını alır bu gidiş le
Mutlaka şarj cihazları ceplerde taşımalı böyle olmaz :ehe :ehe

hikmet366

hikmet366

Üye

ne düşünüyorsunuz

foreverthe

foreverthe

Üye
bmw_m6

bmw_m6

Üye
6s plus bataryası ne olacak acaba. Benim ilgimi plus serisi cekiyor.

Üst Alt