Haber Apple, iPhone 6S ve 6S Plus’da batarya gösterim sorununu kabul ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Apple, iPhone 6S ve 6S Plus’da batarya gösterim sorununu kabul ediyor
Apple’ın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri için ilginç bir sorun rapor ediliyor…



Apple, geçtiğimiz Eylül ayında yeni nesil akıllı telefon modellerini duyurmuş ve Türkiye dahil olmak üzere bir çok pazarda da satışa sunmuştu. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adı ile gelen yeni modeller tasarım olarak ise önceki modeller iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’a benzerken, donanım yönünden ise daha üst seviye olarak geldi.



Apple’ın akıllı telefon modelleri de diğer üreticilerin cihazları gibi bazen eleştirilere de uğrarken, son dönemde bazı iPhone 6S ve iPhone 6S Plus akıllı telefon kullanıcıları, pil durumu göstergesi ile ilgili olarak sorunlar rapor etmişlerdi.

Soruna bakacak olursak eğer, bazı iPhone 6S ve iPhone 6S Plus kullanıcıları, pil durumu göstergesinin kendini güncellemediği ve batarya durumunun yanlış gösterildiğini kaydederken, zaman diliminin değiştirilmesi, ya da zamanın manuel olarak girilmesi durumunda, pil batarya göstergesinin kendini güncellediği ifade ediliyor.

Apple, bu sorunu kabul ederken, giderilmesi konusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtiyor. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların ise cihazlarını kapatıp, açtıktan sonra Ayarlar > Genel > Tarih ve Saat sekmesinden “Otomatik Ayarla” seçeneğini işaretlemeleri gerekiyor. Bu işlemin kalıcı olarak sorunu ortadan kaldıracağı kaydediliyor.

Diğer taraftan, Apple, yeni bir güncelleme ile de sorunu tamamen ortadan kaldıracak gibi görünüyor.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...a-gosterim-sorununu-kabul-ediyor-h215480.html
 


İp5furkan

İp5furkan

Üye
İlginç
 

ümran

Üye
6s olsa bu soruna razıydım be aga
6s olsa bu soruna razıydım be aga
 
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Sanırım Şu An Benim 6da da Sorun Var. Sabahtan Beri 52
 


Üst Alt