Apple Iphone 5s Batarya Performansı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple Iphone 5s Batarya Performansı
Apple‘ın yeni akıllı telefonları satışa sunuldu. Teknoloji devi firma, cam ve alüminyum malzeme ile bir önce ki model iPhone 5 tasarımında iPhone 5Sakıllı telefonu duyurdu. Ayrıca firma, bu sene ezber de bozarak yeni akıllısıiPhone 5C‘yi de sunmuştu. Firma iPhone 5‘in üretimini durdurarak,iPhone 5C‘yi bu akıllı telefonun yerinde konumlandırdı. Bu akıllı telefon da plastik kasa ile geliyor.



iPhone 5S‘in teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, bu yeni akıllı telefoniPhone 5 gibi 4″ büyüklüğünde ve 1136×640 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Retina ekrana sahip. Apple, son testlerde de ortaya çıktığı gibi oldukça performansı bir yonga seti ile karşımıza geldi. Apple tarafındanARMv8 mimarisinde tasarlanan 64-bit A7 yonga setini kullanıyor. Yonga seti 1.3Ghz çift çekirdekli işlemci içeriyor.

Ayrıca Apple bu yeni akıllısında M7 adında ki yardımcı bir işlemciye daha yer vermiş. Sistem belleği 1GB olan akıllı telefon 16GB/32GB/64GB olarak satın alınabiliyor. Arka yüzeyinde 8MP kamera yer alırken, ön tarafında görüntülü konuşma için 1.2MP FaceTime kamera yer almakta.

Apple iPhone 5S dört çekirdekli PowerVR G6430 grafik işlemciye sahip.Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS diğer özellikler arasında yer alıyor.

iOS 7 işletim sistemi de iPhone 5 ile paralel olarak sunuldu. Bir çok kullanıcı özellikle de şarj süresi konusunda eleştirilerini sunuyorlar.Apple’ın iPhone 5S‘i 1.560mAh batarya ile geliyor. Bu yeni akıllı telefonun batarya performansını merak ediyorsanız, sonuçlar aşağıda…



Apple iPhone 5S batarya performansı
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve Buğra

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
iyiymis. Ama bana göre 5 ten ayıran tek fark Dırek kurulmus Ios 7 ve kesınlıkle Touch ID
 


Üst Alt