ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
belki Apple yanlıslık yapmıstır ve firmada %30'luk kısımdadır? Olamaz mı?bu haber pek inandirici gelmiyor. Kurumsallişmiş hicbir fabrikanin uretiminde %70 hata olmaz. E appleda merdivenalti firmalara imalat yaptirmayacagina gore haberde bir yanlişlik var.
doğrutamamen gündem!
Apple her iPhone sunumundan önce spekülasyonlarla adını medyada gündeme koyuyor.. Ne kadar reklam o kadar satış.. E reklamın iyisi kötüsü olmadığına göre..
Olasılık...Zannetmiyorum bence tamamen ilgi çekmek amaçlı..%30 Apple standartlarını mı karşılıyor yani %70 karşılamıyor..Şaka gibi yani hiç bir şirkette böyle bir şey olmaz bence ki şirket Apple..
%99.99 haklısın...tamamen gündem!
Apple her iPhone sunumundan önce spekülasyonlarla adını medyada gündeme koyuyor.. Ne kadar reklam o kadar satış.. E reklamın iyisi kötüsü olmadığına göre..
Zannetmiyorum bence tamamen ilgi çekmek amaçlı..%30 Apple standartlarını mı karşılıyor yani %70 karşılamıyor..Şaka gibi yani hiç bir şirkette böyle bir şey olmaz bence ki şirket Apple..
[ENGİN];4892368' Alıntı:elektronik cihaz piyasasında kimse trilyon dolarlık şirket olamaz buna akıllı cep telefonu şirketleride dahil
apple akıllı TV pazarına girdiginde ve gerçekten başarılı bir strateji çizerse olacakmış...bunu ben demiyorum haberlerde diyorlardı... olmaması daha iyi olur ama apple diyince nedense akan sular durmaya çalışıyor...
bu haber pek inandirici gelmiyor. Kurumsallişmiş hicbir fabrikanin uretiminde %70 hata olmaz. E appleda merdivenalti firmalara imalat yaptirmayacagina gore haberde bir yanlişlik var.
apple akıllı TV pazarına girdiginde ve gerçekten başarılı bir strateji çizerse olacakmış...bunu ben demiyorum haberlerde diyorlardı... olmaması daha iyi olur ama apple diyince nedense akan sular durmaya çalışıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?