Apple, Iphone 5c’nin Üretimini %50 Azalttı

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple, Iphone 5c’nin Üretimini %50 Azalttı
10 Eylül’deki etkinlikte gün yüzüne çıkan Apple’ın yeni akıllısı iPhone 5C‘nin üretimi %50 oranında azaltıldı. Renkli plastik tasarıma sahip akıllı telefon iPhone 5C’nin üretimi yarı yarıya düşürüldü.



Bir Çin sitesinin raporuna göre Apple, iPhone 5C’nin günlük 300 bin olan üretimini 150 bine düşürdü. Apple’ın renkli arayüze sahip işletim sistemiiOS 7 gibi renkli bir tasarıma sahip iPhone 5C üretiminin yarı yarıya indirilmesi sebebi konusunda Apple cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Apple’ın bu üretimi yarı yarıya indirmesinin sebebi olarak düşük talep gösterilebilir. Daha üstün özelliklere sahip iPhone 5S’e göre fiyat farkının fazla olmaması ve bu sebepten dolay iPhone 5C’nin fazla tercih edilmemesi, Apple’ın üretimi indirmesinde ki en büyük sebeplerden biri olabilir. Belkide Apple, iPhone 5C ile birlikte yanlış bir hamle yapmış olabilir. Sizce üretimin %50 indirilmesinde ki en büyük sebep ne olabilir?

Apple, iPhone 5C’nin üretimini %50 azalttı
 
Tepkiler: Buğra

Kerim.

Üye
Biraz daha uygun yapsa fiyati baya satilir ama 1950cok fazla.
 
Bencede git Iphone 5 al 5C'den iyi
 
Tepkiler: .caner.
5C = Lumia 620
Kabul edin çok benziyor.
Lumia'ya IOS yüklemek gibi bir şey.
Ya şu ucuz İphone denen telefon 5C olabilir mi (Hiç de ucuz değil.) ?
 
Tepkiler: .caner.

MrExpert

Üye
5cyi 620 ye benzettinya helal!
 

Kerim.

Üye
5C = Lumia 620
Kabul edin çok benziyor.
Lumia'ya IOS yüklemek gibi bir şey.
Ya şu ucuz İphone denen telefon 5C olabilir mi (Hiç de ucuz değil.) ?
Apple ucuz iphone yapacagiz diye bir sey demediki plastik olacak dedi sadece
 
Tepkiler: TeknoÖmer