Apple iPhone 5 Çıkmış,Görür Görmez Hemen Buraya koştum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demekki hangi telefonu alacagim bu aksam belirkenecek

Tepkiler: MasteLaa
ya abi bi yürü git daha çıkmadı; bugün tanıtımını yapacaklar...

- - - Eklendi - - -

burayı incele: http://www.maxicep.com/konu-disi/buyuk-gun-geldi-apple-sonunda-tanitacak-695577.html?highlight=

A6 mı?4 çekirdek cpu-gpu ha!

- - - Eklendi - - -

iPhone 5'in Beklenen Özellikleri:
Ekran:
4 inçlik 16:9 oranındaki ekranının 640 x 1136 piksel çözünürlüğünde olacağı iddia edilen iPhone 5'in ppi değeri ise 326. Ayrıca iddiaya göre ekran önceki modellere göre yüzde 18 daha da büyümüş.
Donanım:
Apple, işlemci olarak 32nm teknolojisiyle üretilen 4 çekirdekli Cortex A9 tabanlı işlemci ve Yeni iPad'de kullanılan 4 çekirdekli grafik işlemcili PowerVR SGX543 MP4 ya da daha SGX544 çözümünü kullanabilir. 32nm üretimi iddiaları gerçekleşirse, işlemciyi Samsung'un ürettiğini düşünebiliriz.
Cihazda 1 GB RAM ve iddialara göre maksimum 128 GB'lık depolama seçeneği olacak. Fakat 128 GB'lık depolama pek iddialı gözükmemekte.
Tasarım:
iPhone 4 tasarımına benzeyen fakat daha hafif ve ince olacak olan iPhone 5, iddialara göre 4 inç ekranla geliyor. Tasarım ile ilgili çok bir bilgi yok ya benzer yapıda olacak ya da Apple insanları şaşırtacak.
Özellikle dock bağlantısında yeniliklerin olacağı ve 9 pinlik bağlantının kullanılacağı söyleniyor. Fakat bu da iPhone ve Apple'ın dock ekosistemine aykırı bir yenilik olarak görüldüğü için gerçekleşme ihtimaline şüphe ile bakılıyor.
iPhone 5 ile ilgili yenilikleri bu sayfada aktarmaya devam edeceğiz. Canlı yayınımız da bu sayfada olacak. Bizi takip etmeyi unutmayın.

- - - Eklendi - - -

Alıntı dh ya da sdn

Tepkiler: MasteLaa

Kerim.

Üye

Telefonun ince uzun olması tasarımı bozmuş bence

aspoljon

Üye
bu teknoloji çılgınlığı aceleci davranmak biraz saçmalık ama
bekleyip göreceğiz

andezitt

Üye
iftarı böyle beklemediniz hayırsızlar

osicik

Üye
fiyat 4314 lira diyor doğru mu acaba.....?????

MrExpert

Üye

Bunları okuyunca bi an kendi telefonumdan soğudum

Tepkiler: Cihanî Sultan

MasteLaa

Üye
Ben az da kalsa A6 beklemiyorum sultanım a5 veya a5x çıkabilir

Tepkiler: Cihanî Sultan

CanKartaL

Emekli Yönetici
Çıkarsa çıksın boşverin gerek yok böyle sabırsızlanmaya Sanki iphone 5 diye tutup kol saati gibi duran holografik özellikli birşey mi çıkartacaklar yine aynı tip bişey çıkacak. Üzmeyin kendinizi boşuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...