avcitalip Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Oha ya 4.5milyar mı olur.ben 3 civarı sanıyordum.4.5milyar ne ya Genişletmek için tıkla ... buna kim inanır ? ben inanırım - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: Eğer çıktıgında gercekten 178 gr olursa cepleri epey sarkıtacak gibi : Genişletmek için tıkla ... çok ağır ya,ama o tasarımın halan daha fake olma ihtimalide var bence arkadaşların dediği gibi arama motorlarında çıksın diye yapmış olabilirler hele ki o fiyat ne öyle aman Allah'ım
kerim336' Alıntı: Oha ya 4.5milyar mı olur.ben 3 civarı sanıyordum.4.5milyar ne ya Genişletmek için tıkla ... buna kim inanır ? ben inanırım - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: Eğer çıktıgında gercekten 178 gr olursa cepleri epey sarkıtacak gibi : Genişletmek için tıkla ... çok ağır ya,ama o tasarımın halan daha fake olma ihtimalide var bence arkadaşların dediği gibi arama motorlarında çıksın diye yapmış olabilirler hele ki o fiyat ne öyle aman Allah'ım
avcitalip Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: Concept bu. Gerçek değil. Genişletmek için tıkla ... ama gold'un sitesine koymuşlar acaba önceden bir yerlerden bilgi falanmı sızdı yarın akşam 8'de göreceğiz yani tek resmi kaynağımız gold'un internet sitesi zaten konuyu açarken orada gördüğüm için açtım
TheMadness' Alıntı: Concept bu. Gerçek değil. Genişletmek için tıkla ... ama gold'un sitesine koymuşlar acaba önceden bir yerlerden bilgi falanmı sızdı yarın akşam 8'de göreceğiz yani tek resmi kaynağımız gold'un internet sitesi zaten konuyu açarken orada gördüğüm için açtım
MasteLaa Üye Bu hani bir haber çıkmıştı iPhone 5 kutusu göründü diye onun resimlerindeki iPhone şekli ile aynı
Kerim. Üye MasteLaa' Alıntı: Bu hani bir haber çıkmıştı iPhone 5 kutusu göründü diye onun resimlerindeki iPhone şekli ile aynı Genişletmek için tıkla ... Bkz: http://images.scroll.com.tr/2012/09/iphone5_kutu-600x393.jpg
MasteLaa' Alıntı: Bu hani bir haber çıkmıştı iPhone 5 kutusu göründü diye onun resimlerindeki iPhone şekli ile aynı Genişletmek için tıkla ... Bkz: http://images.scroll.com.tr/2012/09/iphone5_kutu-600x393.jpg
Kerim. Üye HakaN-06' Alıntı: 128 GB cep telefonu tarihinde ilk olacak sanırım Genişletmek için tıkla ... Bence gereksiz
HakaN-06' Alıntı: 128 GB cep telefonu tarihinde ilk olacak sanırım Genişletmek için tıkla ... Bence gereksiz
avcitalip Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Bence gereksiz Genişletmek için tıkla ... Bencede gereksiz
crazy_oruc Üye Türe' Alıntı: yeni konsept videosu var portaldan izle istersen mehmet Genişletmek için tıkla ... tanıtılmadimi bu cihaz hâlâ ne konsepti yahu ayrıca mobilim izleyemem bi Bilgisayar olaydı eyiydi
Türe' Alıntı: yeni konsept videosu var portaldan izle istersen mehmet Genişletmek için tıkla ... tanıtılmadimi bu cihaz hâlâ ne konsepti yahu ayrıca mobilim izleyemem bi Bilgisayar olaydı eyiydi
crazy_oruc Üye Türe' Alıntı: Yok saat 8'de canlı yayın var Genişletmek için tıkla ... bak şimdi kafam karıştı sabah 8de değilmiydi yahu dün ali abi (papakudioflu) sabah 8de oraya göre gece 1de demişti
Türe' Alıntı: Yok saat 8'de canlı yayın var Genişletmek için tıkla ... bak şimdi kafam karıştı sabah 8de değilmiydi yahu dün ali abi (papakudioflu) sabah 8de oraya göre gece 1de demişti