Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
APPLE Iphone 4 16 GB Black
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maestroemo
Üye
Konu Sahibi
APPLE Iphone 4 16 GB Black
Merhaba ,
APPLE Iphone 4 16 GB Black satiyorum.Nakit fiyati 1400tl.Avrupa dan geldi telefonlar , Neverlocked , Sim Free. Pasaport kaydi yapilmamistir.Pasaport kaydi aliciya aittir.
Ilgilenenler ozelden yazabilirler.
farukozer4444
Üye
İphone 4 mü ? Bunu da başta başlık olmak üzere içerikte belirtmelisiniz.
maestroemo
Üye
Konu Sahibi
evet iphone 4 , tesekkurler simdi bakiyorum duzeltme sansim var mi
ıphone 5 gelince fiat düşer 6 ay sonra ıphone 4 alacaklar beklesin 6ay sonra alsınlar 1000 yı geçmez 3gs in fiatı 1350ydi ıphone 4 çıkınca 1000 liraya indi geçen gün 900 sıfır 8gb aldılar sabırlı olun derim 6 ay geç olsun en az 300 400 kar edin
maestroemo
Üye
Konu Sahibi
tesekkurler haklisin 5 gun sonra elimde olucak telefonlar o zaman resim cekip yollarim son fiyat 1290 ytl iphone 4 16gb black . sim freee, neverlocked , pasaport aliciya aittir.
son okudum haberlere gore ekim 15 iphone 5 cikis tarihi kismetse ekim sonu benim satislarimda baslar.
avrupada toptan telefon alim satimi ile ugrasiyoruz biri ispanya digeri bulgaristan 2 ofisimiz var. toplu telefon veya 5 er 10 ar adet telefon almak isteyen arkadaslar
ozelden veya [email protected] den iletisime gecebilirler