Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Faydalı bir paylaşım teşekkürler ama 80mb lik bir alan artışının pekte bir Artısı yok gibi
benzer şeyler fakat icleaner farklı şeyleri siliyor bu farklı şeyleri siliyor. icleaner internet geçmişi, uygulamaların bıraktığı gereksiz geçici dosyalar vb. siliyor. Fakat bu yöntemle dil ve klavyelerden istediklerinizi kalıcı olarak silebiliyorsunuz.Onun yerine icleaner yükleyin onunla yapabilirsiniz daha kolaylıkla
Benim için artık hafızanın pekte önemi kalmadı Bir oyun yüklüyorum Mesela Modern Combat 4 1,5gb 2 saat inmesini bekliyorum ama oyunu 1-2 defa oynadıktan sonra hemn sıkılıyorum ve siliyorumoyüzden Şuan telefonda 4,5 gb boşluk var Oynadığım oyunlar 30-50mb arası Uygulama dersen 30tane anca var Artık oyun uygulama olayı pekte ilgimi çekmiyor film izliyorum genelde oda bir kaç tane atıp izleyip siliyorum
telefon gelsinde deniycem saol kanka
Restoreden Sonra jb bile yapmadım içimden gelmiyortelefonu sadece internet ve Film izlemek için kullanıyorum
Ben türkçe yi silmistim yanlışlıkla dikkatli olun
benzer şeyler fakat icleaner farklı şeyleri siliyor bu farklı şeyleri siliyor. icleaner internet geçmişi, uygulamaların bıraktığı gereksiz geçici dosyalar vb. siliyor. Fakat bu yöntemle dil ve klavyelerden istediklerinizi kalıcı olarak silebiliyorsunuz.
Nasıl düzelttin Sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?