Apple büyük suclama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Apple büyük suclama
Apple'a inanılmaz bir suçlama!

Apple kullanılmış iPhone'ları tekrar mı satıyor? İşte çok konuşulacak şok iddia!

Apple'ın en büyük müşteri kitlesine sahip olduğu yerlerden biri şüphesiz kalabalık nüfusuyla Çin. iPhone 4 üretiminin gelen talebi karşılamadığı ülkede, bir tüketici avukatı Apple'ın başını oldukça ağrıtabilecek bir iddia ortaya attı.
Avukat Wang Hai'nin iddiasına göre; Apple bazı eski geri döndürülen iPhone 4'leri yenileyerek satıyor. Kendisine gelen iki tüketicinin şikayeti üzerine durumu araştıran Hai, telefonların garanti sürelerinin olması gerekenden daha az olduğunu da görünce, ürünlerin kullanılmış olduğunu iddia etti. Ulaşabildikleri başka 10 müşterinin daha aynı durumdan şikayetçi olduğunu söyleyen Hai, durumu mahkemeye kadar götürdü. Hai müvekkileri için Apple'dan bir özür ve iPhone 4'lere verdikleri paranın iki katının iade edilmesini istiyor.

fmetin

Üye
hadi canım yalandır

devilmy

Üye
ilginc durum olurmu olur :=)

xinsurer

Üye
Az bile istemiş, ben olsam tazminat isterdim

Masha

Üye
Apple şikeye doymuyor desenize. HTC nin patentinde olan bir kaç parçasınıda çalmış davalıklar.

mstf_l

Üye
ee bunu android kullanıcılarına destegi ne

konu haberler kısmına tasınırsa iyi olur

xinsurer

Üye
özellikle öyle yazmıştım

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
valla 32 bankaya esit bütcesi bundan olsa gerek türkiyeye gelen cihazlar yarısıda öle

mesela örnek benim iphone4 dedemden kalma ilk o kullandı sonra yenilenip bana geldi . arkadaş yuh yani

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş degişim olan iphone 4 ler olamazmı mesela camı catlak sigortalı falan her ihtimal var senin elindeki iphone bile yenilenmiştir belki

İphone degilde satıcılar yapamazmı ?

xinsurer

Üye
İphone'a karşı böylesine korumacı yaklaşmanın anlamı ne? Adamlar herşeyi yapabilir, mümkündür bence..

arkadaşlar akıl var mantık var apple şirketi böyle birşey yaparmı yapsa yapsa satıcı yapar bu kanunen yasak ,, birde yapsa yapsa apple gibi zengin şirketmi yapar fasa fiso haber.

----------Eklendi @ 09:11:46 ---------- Yazıldı @ 09:02:57 ----------

İphone'a karşı böylesine korumacı yaklaşmanın anlamı ne? Adamlar herşeyi yapabilir, mümkündür bence..
apple eski şirket kardeş bizim gibi linux kullanıcıları iyi bilir bu markayı nasıl performans verdiğini kalite verdiğini iyi bilir neden koruyorum çünkü yapmayacağını biliyorum , nasıl bmw yeniden satmayacak bir firmaysa apple da aynı kalite bir firma. herkez fiyatı yüzünden egosal olarak hoşlanmayabilir ama iyi tartmak gerek bu firmaları . sen ikinci el aldığın bir cihazı nasıl sıfır gibi satabilirsin zaten ?

arkadaşlar okuyun burayı samsung galaxy s wifi 5 diye bi model çıkardı apple yine dava açtı ama bu sefer haklı çünkü ipod gibi telefon değil

xinsurer

Üye
Ben hala imkansız olmayacağını düşünüyorum, bu dünyada herkesten herşeyi beklerim, 40 yıllık hayat tecrübemin bana öğrettiği şeylerden biridir bu. Zengin şirket, büyük şirket falan hikaye, aklına gelmeyecek şeyler birgün başına gelebilir. Ha yakalanır ya da dava kaybeder mi? Sanmam.. Bir şekilde sıyrılır kapatır üstünü, zenginlik te böyle bişey zaten..

İphone uc bes kurusa uretecegi malı tamir ettirmekle ugrasmaz ... Ki kaldıki iphone bunu yapsa garantiyide kafasına gore yapabilir.

xinsurer

Üye
İphone uc bes kurusa uretecegi malı tamir ettirmekle ugrasmaz ... Ki kaldıki iphone bunu yapsa garantiyide kafasına gore yapabilir.
üç beş kuruş demek.. bak bakalım kaç kuruşmuş:
bir de şu linke bi göz atın:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...