Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Apple 6.1 i yayinladi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altay666
Üye
Konu Sahibi
Apple 6.1 i yayinladi
Apple bu gun 6.1 i yayinladi jb nin pazar gunune kadar cikacagi soyleniyor ayrica tinyumbrella da 6.1 gucellemsei aldi ssh kayitlarinizi da alabilirsiniz
WhereIsMyMind
Üye
Şuan yüklüyorum
BlaCkMaGiC05
Üye
Ben 6.0.2yi direk yüklemiştim batarya ömrünü biraz azaltmıştı sanki bu sefer biraz temkinliyim 1 gün beklicem en azından. Gerçi eninde sonunda güncellicem bende ama olsun
altay666
Üye
Konu Sahibi
Bu arda hackerler ota (ayarlar-genel-yazilim guncelleme) ile guncellemeyin seklinde uyardilar itunes ile guncelleyin arkadaslar
BlaCkMaGiC05
Üye
Neden ki?
altay666
Üye
Konu Sahibi
Jb yaparken hatalara sebep oluyor diye biliyorum 6.0.1 in ustune 6.1 in dosyalarini ekliyor ota ile komple bi restore olmuyor eksik dosyalari indirip ekliyor buda jb yaparkrn bazi hatalara sebep oluyor
Jb yaparken hatalara sebep oluyor diye biliyorum 6.0.1 in ustune 6.1 in dosyalarini ekliyor ota ile komple bi restore olmuyor eksik dosyalari indirip ekliyor buda jb yaparkrn bazi hatalara sebep oluyor