Apple 6.1 i yayinladi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altay666

altay666

Üye
    Konu Sahibi
Apple 6.1 i yayinladi
Apple bu gun 6.1 i yayinladi jb nin pazar gunune kadar cikacagi soyleniyor ayrica tinyumbrella da 6.1 gucellemsei aldi ssh kayitlarinizi da alabilirsiniz

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Şuan yüklüyorum

BlaCkMaGiC05

Üye
Ben 6.0.2yi direk yüklemiştim batarya ömrünü biraz azaltmıştı sanki bu sefer biraz temkinliyim 1 gün beklicem en azından. Gerçi eninde sonunda güncellicem bende ama olsun

altay666

altay666

Üye
    Konu Sahibi
Bu arda hackerler ota (ayarlar-genel-yazilim guncelleme) ile guncellemeyin seklinde uyardilar itunes ile guncelleyin arkadaslar

BlaCkMaGiC05

Üye
Neden ki?

altay666

altay666

Üye
    Konu Sahibi
Jb yaparken hatalara sebep oluyor diye biliyorum 6.0.1 in ustune 6.1 in dosyalarini ekliyor ota ile komple bi restore olmuyor eksik dosyalari indirip ekliyor buda jb yaparkrn bazi hatalara sebep oluyor

BlaCkMaGiC05

Üye
Jb yaparken hatalara sebep oluyor diye biliyorum 6.0.1 in ustune 6.1 in dosyalarini ekliyor ota ile komple bi restore olmuyor eksik dosyalari indirip ekliyor buda jb yaparkrn bazi hatalara sebep oluyor

Anladım bende önerinize uyup iTunes ile güncelledim :)

altay666

altay666

Üye
    Konu Sahibi
İns pazar gunune kadar jb cikacak en azindan hacker ler ole soyluyor o zaman da jb yapariz o zaman da yardim etmeye calisirim

gokkurt

gokkurt

Üye
Ben tlf üzerinden yaptım güncellemeyi ama Turkcell şebekesi 5 çekerken 2yi geçmez oldu. Bu sorunu yaşayan başkaları da var mı?

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
gokkurt

gokkurt

Üye
3G kapalı hiç açmam ben

gokkurt

gokkurt

Üye
Açtım yine aynı

Türe

Türe

Üye
Evet güncelleme yapacaklar geri yükleme şeklinde iTunes üzerinden yapsın güncellemeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt