Apple 13 inç ekranlı Macbook Air modelinin sistem belleğini yükseltti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple 13 inç ekranlı Macbook Air modelinin sistem belleğini yükseltti
Apple artık 8GB RAM ile 13 inç Macbook Air modelini sunuyor.



Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Apple, dizüstü pazarında da Macbook modelleri ile adından söz ettirirken, Macbook, Macbook Air ve Macbook Pro olarak üç farklı dizüstü bilgisayar firmadan gelmekte.



Apple'ın cihazları ülkemizde de büyük ilgi görüyor ve her sene donanım olarak cihazlarını güncelleyen firma, 12" ekrana sahip Macbook modellerinin işlemcilerini yeni Skylake işlemciler ile değiştirirken, ayrıca daha hızlı sistem belleğine cihazda yer verilmiş. Batarya süresinde de iyileştirmeye gidilmiş.

Şimdi de baktığımızda firmanın Macbook Air modellerinde de değişikliğe gittiği görülüyor. 13" ekrana sahip olan Macbook Air, artık standart olarak 8GB 1600MHz LPDDR3 RAM ile satın alınabilecek. Macbook Air'in 11" versiyonunda ise değişiklik olmazken yine 4GB RAM geliyor.

Türkiye'de 13" Macbook Air, 3.999TL ve 4.799TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. 13.3" büyüklüğünde ve 1440x900 piksel LED ekrana sahip olan cihaz 8GB RAM ile gelirken, ayrıca 128GB ce 256GB PCIe veri kapasitesi ile satın alınabiliyor.

1.6Ghz çift çekirdekli Intel Core i5 ya da 2.2Ghz çift çekirdekli Intel Core i7 işlemcilere bu Macbook Air modelinde yer verilirken, batarya ise 12 saate kadar web tarayıcı ya da film izleme süresi sunarken, ayrıca bekleme süresi de 30 güne kadar olmakta.

Intel HD Graphics 6000 grafik işlemci Macbook Air'de yer alıyor. 720p FaceTime HD kamera içeren cihaz OS X El Capitan işletim sistemi üzerinde çalışmakta.

Apple 13 inç ekranlı Macbook Air modelinin sistem belleğini yükseltti
 


Üst Alt