Applanet te giremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

kadir3831

kadir3831

Üye
    Konu Sahibi
Applanet te giremiyorum
telefonum galaxy s 2.3.3 işletim sistemi aplanet son sürum de var ama sayfa acılmıyor sorun nedır acaba işletim sisteminden olur mu acaba sorun yardımcı olursanız sevinirim....

xinsurer

xinsurer

Üye
Evet, bağlantı sorunu var, ağ hatası veriyor. Applanet arada sırada bağlantı hatası veriyor böyle.

efkanx

Üye
bazen offline oluyo. burdan takip edin:

mathman20

Üye
Şu anda online gözüküyor ama yine hata verdi.Bir sorun var bu aralar ben de hiç giremiyorum.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
bende 3 gündür sadece bi kere şansa girdim ondan beridir hiç giremedim..hep bağlantı hatası veriyor :vur ne biçim serverları var yaw :off:

xinsurer

xinsurer

Üye
Yetişmiyordur çok rağbet varsa :)

denizci535

denizci535

Üye
Aynen birkac gundur boyle

mc_shekil

mc_shekil

Üye
HALEN DAHA OFFLİNE BU NE BEE :off: PROGRAMLARI BELEŞ BELEŞ VERİP MİLLETİN AĞZINA BALI SÜRDÜLER ŞİMDİDE YAPTIKLARINA BAK

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Applanet Bazen O Hatayı Verebiliyor Şuan Bende Denedim Ağ Hatası Veriyor Hatta 3 Gündür Öyle.Böyle Olduğu Zaman Güncelleme Geliyor Yenilik Yapıyorlar Heralde.
Android 2.3.3 Kendin mi Yükledin Kies'den Güncelleme Gelmedi Deme ?

kadir3831

kadir3831

Üye
    Konu Sahibi
Applanet Bazen O Hatayı Verebiliyor Şuan Bende Denedim Ağ Hatası Veriyor Hatta 3 Gündür Öyle.Böyle Olduğu Zaman Güncelleme Geliyor Yenilik Yapıyorlar Heralde.
Android 2.3.3 Kendin mi Yükledin Kies'den Güncelleme Gelmedi Deme ?

Evet odin ile kendim güncelledim bıkmıştım artık turkcell roomdan turkcellde kullanmiyorum kiestende guncelleme gelmedi hala yada bende gozukmuyor:vur bugun yine baktim bu sistem guncellenemez yazıyordu eğer yardim edersen kiesten guncellememe yaparım en azindan orjinal olur simdiden tesekur ederim :ağlarım:

Takipçi Satın Al

Üst Alt