Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
applanet çalışmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
34srt34
Üye
Konu Sahibi
applanet çalışmıyor
htc desire telefonum var 2-3 gündür applanet e giremiyorum sorun nedir acaba?
bn motorola flipout almistim android 2.1 ile calisiyor yurtdisindan aldim android market e giriyor fakat applanet bedava daha iyi ama applanet acilmiyor 2.7.8 ustelik
emre571
Üye
aynen ys en son sürüm ama sayfalar boş
Mert_Gül
Üye
Sürümle Alakası Yok Biraz Bekle Aynı Sorun Bende Vardı..
KayraBey
Üye
Applanet'in son sürümünü yükleyin.Arada sırada açılmıyor ama bu sizinle alakalı değil.Server ile alakalıdır.
Keş Remzi
Üye
Oyunlar ve uygulamalar falan yazıyor ama içerikler yüklenmiyor hata oluştu diyor endi sitesindne indirdim
Aynı sorun bende de var onun sebebi Applanet'in serverları her zaman online olmuyor. Genelde offline oluyor. Ben sadece 1 kere online olduğunu gördüm. Bence sen Applanet'ten bir şey bekleme ben sana 1Mobile Market'i öneririm. Ama yine de Applanet uygulama konusunda bence birinci ama server sıkıntısı var.
ben çalıştıgına hiç sahit olmadım saat kaç gibi onile oluyo bilgisi olan varmı
xinsurer
Üye
applanet çalışmıyor ama blackmart alpha'nın son versiyonunu "telefon hafızasına" kurasanız (sd karta değil) gayet güzel çalışıyor bilginize..
61semih
Üye
arkadaşlar slıde app marketın ı onerırım sıze bıre bu gıo dakı samsung app ne ayak ya 5 6 tane uygulama var bılen varmı
nexpow
Üye
uygulamalarda türkçe açıklama bulunan market yokmu ?
__crazy
Üye
Applanet'in sunucuları çoğu zaman böyle telefonunuzun yurtdışından gelmesi gibi birşey sorun yapmaz.Applanet'in sitesine girin oradan sunucuların açık olup olmadığını gösteriyor.
xinsurer
Üye
blackmart alpha çalışıyor.. 0.49.92 versiyonu forumda mevcuttur, sorunsuz..
Εthnic
Üye
blackmart applanetten sonra kullanilabilecek en iyi alternatif market uygulamasi.. forumda mevcut..
xinsurer
Üye
Εthnic;3538097' Alıntı:
blackmart applanetten sonra kullanilabilecek en iyi alternatif market uygulamasi.. forumda mevcut..
Buna katılıyorum.. hele ki artık normal markette uyduruk binlerce uygulama dışında hiçbirşey bulunmadığı için artık normal markete girmiyorum bile.. google'a da teessüf ediyorum, sınırsız market sadece johny kullansın diye mi var, Ahmet Mehmet neden kullanamıyor? Biz de çakarız böyle en kaliteli uygulamaları ücretsiz olarak bulur ve kullanırız