applanet çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

34srt34

Üye
    Konu Sahibi
applanet çalışmıyor
htc desire telefonum var 2-3 gündür applanet e giremiyorum sorun nedir acaba?

zızzz

zızzz

Üye
sürüm nedir acaba

34srt34

Üye
    Konu Sahibi
2.6.5

34srt34

Üye
    Konu Sahibi
peki bi de onu deneyim

zızzz

zızzz

Üye
olur o zaman

emirxm

Üye
bn motorola flipout almistim android 2.1 ile calisiyor yurtdisindan aldim android market e giriyor fakat applanet bedava daha iyi ama applanet acilmiyor :( 2.7.8 ustelik

emre571

Üye
aynen ys en son sürüm ama sayfalar boş

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Sürümle Alakası Yok Biraz Bekle Aynı Sorun Bende Vardı..

KayraBey

KayraBey

Üye
Applanet'in son sürümünü yükleyin.Arada sırada açılmıyor ama bu sizinle alakalı değil.Server ile alakalıdır.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Oyunlar ve uygulamalar falan yazıyor ama içerikler yüklenmiyor hata oluştu diyor endi sitesindne indirdim

----------Eklendi @ 15:41:49 ---------- Yazıldı @ 15:41:19 ----------

Yardım edece varmı

spongemert

spongemert

Üye
Aynı sorun bende de var onun sebebi Applanet'in serverları her zaman online olmuyor. Genelde offline oluyor. Ben sadece 1 kere online olduğunu gördüm. Bence sen Applanet'ten bir şey bekleme ben sana 1Mobile Market'i öneririm. Ama yine de Applanet uygulama konusunda bence birinci ama server sıkıntısı var.

Açtığım şu konudan indirebilirsin:
http://www.maxicep.com/android-uygulama/1mobile-market-indir-509333.html

nexpow

nexpow

Üye
ben çalıştıgına hiç sahit olmadım saat kaç gibi onile oluyo bilgisi olan varmı

xinsurer

xinsurer

Üye
applanet çalışmıyor ama blackmart alpha'nın son versiyonunu "telefon hafızasına" kurasanız (sd karta değil) gayet güzel çalışıyor bilginize..

61semih

61semih

Üye
arkadaşlar slıde app marketın ı onerırım sıze :oke: bıre bu gıo dakı samsung app ne ayak ya 5 6 tane uygulama var bılen varmı

nexpow

nexpow

Üye
uygulamalarda türkçe açıklama bulunan market yokmu ?

__crazy

__crazy

Üye
Applanet'in sunucuları çoğu zaman böyle telefonunuzun yurtdışından gelmesi gibi birşey sorun yapmaz.Applanet'in sitesine girin oradan sunucuların açık olup olmadığını gösteriyor.

xinsurer

xinsurer

Üye
blackmart alpha çalışıyor.. 0.49.92 versiyonu forumda mevcuttur, sorunsuz.. :oke:

Εthnic

Εthnic

Üye
blackmart applanetten sonra kullanilabilecek en iyi alternatif market uygulamasi.. forumda mevcut..

xinsurer

xinsurer

Üye
Εthnic;3538097' Alıntı:
blackmart applanetten sonra kullanilabilecek en iyi alternatif market uygulamasi.. forumda mevcut..

Buna katılıyorum.. hele ki artık normal markette uyduruk binlerce uygulama dışında hiçbirşey bulunmadığı için artık normal markete girmiyorum bile.. google'a da teessüf ediyorum, sınırsız market sadece johny kullansın diye mi var, Ahmet Mehmet neden kullanamıyor? Biz de çakarız böyle en kaliteli uygulamaları ücretsiz olarak bulur ve kullanırız :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt