Appforge Booster S60

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memici

memici

Üye
    Konu Sahibi
Appforge Booster S60
sitesinde appforge booster s60 v4.0 var

bozili

Üye
<div class='quotetop'>(memici &#064; Feb 28 2006, 04&#58;07 PM) [post=287826]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sitesinde appforge booster s60 v4.0 var
[/b][/quote]
kardeş ne işe yarıyor bu program bildiğim kadarıyla s60 s70 ve s80 lere program hazırlama programı ama bu sis uzantılı. ne işe yaradığını da açıklarsan sevinirim. teşekkürler.

memici

memici

Üye
    Konu Sahibi
bazı uygulamalarda appforge uygulamasını calıştırır

enigma

enigma

Üye
niye çalıştırıyor ki:) derdi ne yani program öneren arkadaşlarda ricam programın ne işe yaradığını ve nasıl yüklendiğini nasıl kullanıldığını yazarlarsa sevinirim ha birde lütfen full olsun. çok şey istemiyorum ama burda hep böyle olmuştur.

emeğine saygı duyuyorum.

program full değil 19,5 &#036; istiyor. borç verirmisin?

memici

memici

Üye
    Konu Sahibi
Appforge Booster v5.0.1: Birtakım uygulamar, uiq serisi cihazlarda, bu appforge dilinin güncel olmasını veya var olmasını isterler. Bunu yükleyerek, programların bu isteklerine cevap vermiş oluyorsunuz. Çoğu program bu temel programın desteği ile çalışabilir durumda özellikle java uygulamalar
BU İSE S60 SERİSİ İCİN PARALI DEGİL SADECE LİNKİ TİKLA VE YÜKLEYİN .MESELA GELİŞMİŞ BİR SÖZLÜK PROGRAMI VARDI SİTEDE REGİSTER İSTEYEN ONU YÜKLEDİGİNİZDE Appforge Booster DA İSTİYORDU

enigma

enigma

Üye
şimdi teşekkür ederim

bozili

Üye
<div class='quotetop'>(memici &#064; Mar 1 2006, 02&#58;21 PM) [post=288348]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Appforge Booster v5.0.1: Birtakım uygulamar, uiq serisi cihazlarda, bu appforge dilinin güncel olmasını veya var olmasını isterler. Bunu yükleyerek, programların bu isteklerine cevap vermiş oluyorsunuz. Çoğu program bu temel programın desteği ile çalışabilir durumda özellikle java uygulamalar
BU İSE S60 SERİSİ İCİN PARALI DEGİL SADECE LİNKİ TİKLA VE YÜKLEYİN .MESELA GELİŞMİŞ BİR SÖZLÜK PROGRAMI VARDI SİTEDE REGİSTER İSTEYEN ONU YÜKLEDİGİNİZDE Appforge Booster DA İSTİYORDU

[/b][/quote]
evet o sözlüğü biliyorum . sözlük appforge emulatörle hazırlanmış ama appforge olması programın ****** istemesine mani değildi. bence verdiğin bu link gereksiz. hangi programlara yaradığını da yazsaydım tamam ama bildiğim kadarıyla o sözlük programı dışında appforge&#39;ye ihtiyaç duyan bir program yok. (şimdilik) yine de emek eylemişsin hevesin kırılmasın emeğine sağlık.

exend

exend

Üye
HADİ GÖRMESEN NEYSEDE BARİ GÖZÜM YANLIŞ GÖRMEYİN:nono: ORADAKİ MAVİ küçük YAZILARLA APPFORGE BOOSTER 4.0 YAZAN YERE TIKLA GELEN SAYFADA UYGULAMANIN HEMEN ALTINDA Kİ KUTUCUĞA TIKLA DAHA NEREYE TIKLAYACAN AT TELEFONUNA KUR BAZI PROGRAMLAR APPFORGE BOOSTER OLMADAN AÇILMNAZ O YÜZDEN KURMALISIN HEPSİ BU KONUYU AÇAN ARKADAŞIMA TEŞEKKÜR EDERİM MAXİCEP BİLDİĞİM EN İYİ PAYLAŞIM SİTESİ TEBRİKLER:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt