Appstore... Google Play'deki uygulamalar belli. Virüslü, bol reklamlı. Appstore'un kötü tarafı ise iyi oyunların hep paralı olması. Gta serisi, nfs gibi araba yarışları vb. hep paralı. Fakat jailbreak yapıp istediğinizi yüklersiniz. Fakat görüyorum ki hala jailbreak yapınca garanti meselesi sorun falan diyen var. Allahaşkına kaç kişiden duydunuz jailbreakliydi garanti gitti diye? Garantiye gitme durumu iki şekilde olur. Yazılımsal ya da donanımsal. Yazılımsal olarak çok nadir olur. Çünkü gerek kalmaz evde yazılımını kendin atarsın. Donanımsal ise yapacakları tek şey içindeki sorunlu parçayı tespit edip parçayı değiştirmekti. Hiçbir servis elemanı sizin cihazınızı açıp la bu jailbreakli mi acaba garantisini sileyim şu herifin tarzında bir şey söylemez. Parçayı değiştirip verir.
25pp denen birşey var illa jbye gerek yok![]()
appstore daha kaliteli mağaza ama en kazık mağazada o kazıklanacağıma googleplayı kullanırım daha iyi hem game centerde çıkacakmış boşver whatsapp bile paralı appstoreda
Apple ın Garanti Sözleşmesinde şöyle bir ibare vardır Cihazın Donanımsal veya Yazılımsal Kurallar Dışında Herhangi Bir müdahaleye Maruz kalırsa ve Bundan Çıkacak Sorunlar Apple ın Garantisi Kapsamına girmez. Bu yüzden Yazılımsal olarak bir müdahale sonucu Donanımsal bir sorun çıkabileceği için Yazılımsal veya Donanımsal Diye Bir ayrım yok Jailbreak vb. işlemler yapılı cihazlar apple garantisinden çıkar. Bunu istersen sorabilirsin Teknik Servise apple sözleşmesinde bu yazar Ama türkiyede bazı servisler Bu konuda sıkıntı yapmıyor ama genpa servislerinde jailbreak yüzünden sorun yaşayanlar var.
jailbreakli olup restore edilen apple cihazı aynen garanti kapsamına girer. Bizzat tecrübe ettim bunu.
Zengin isenorta seviye bütçeye sahip isen Android
orası tabiki öyle. yapar yani sonuçta bununla ilgili alırken ve aldıktan sonra bir sürü anlaşma kabul ettiriyor sana.
Onu bende yapıtım yani Restore atıp cihazı servise yollayınca sorun olmuyor ama jailbreaklı halde yollayınca sıkıntı yapıyor.