App store güncellemede kimlik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scyosgad

Üye
    Konu Sahibi
App store güncellemede kimlik sorunu
Arkadas bende iphone 3gs 16gb telefon var. Ben 2. El aldim appstoreden bircok kendi hesabimla uygulama indirdim uygulamalarin guncellemesi gelince diger aldigim kisinin hesabini istiyor bunu degistirebilirmiyim veya bundan kurtulmanin bi yolu var mi ? Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Öncelikle kendine yeni bir apple id al. Daha sonra ayarlardan itunes store/app store bölümüne gir ordaki apple kimliğini yeni aldığın hesap ile değiştir.

scyosgad

Üye
    Konu Sahibi
Olmadi kardes genede tesekkurler

Epple

Epple

Üye
Ayalar > Store > Apple Kimligi: ..... > Cikis yap diyosun, kendi hesabini giriyosun. Dene, olur.

phasan

phasan

Üye
buraya bak yap ben birdan yaptim benimde ayni sorun vardi bir yere girdim 2 farkli hesap vardi onu kendi hesabim yapti

Apache11

Apache11

Üye
Ben bu sorunumu itunesdeki tüm indirdiğim uygulamar oyun vs. Ne varsa sildim tel bağlıyken tabi sonra indirdiğim tüm app leri kendi hesabimla indirim düzeldi bende ne yaptiysam olmamisti yani cıkış yapıyorum kendi hesabimla giriyorum olmuyo bunun sebebide sen appstore den app indirdiginde itunes deki hesabinda da bu appler kayıtlı kalıyor sen güncelleme istediginde ilk hangi hesaptan indirildiyse o hesap sifresini soruyor umarım işe yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt