İstek App Store da geliştirici arkadaş yok mu? :D

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
App Store da geliştirici arkadaş yok mu? :D
UDID kaydı için app store da geliştirici bi arkadaş lazım hayrına yapabilecek biri yok mu? çıldıracağım bulamıyorum kimseyi. :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
Bulmak baya zor zaten apple a geliştirici olmakta baya meşekkatli.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bulmak baya zor zaten apple a geliştirici olmakta baya meşekkatli.

ücretsiz yapan birini buldum 1 hafta öncesine kadar ücretsiz yapıyorum diyodu şimdi para istiyo nası sinirime gitti ya. :D her geliştiricinin 100 kayıt hakkı varmış. e şimdi ben 7.1i yükleyebilmek için ne yapcam..

0MG90

0MG90

Üye
ücretsiz yapan birini buldum 1 hafta öncesine kadar ücretsiz yapıyorum diyodu şimdi para istiyo nası sinirime gitti ya. :D her geliştiricinin 100 kayıt hakkı varmış. e şimdi ben 7.1i yükleyebilmek için ne yapcam..
7.1 beta2 yi yükleyebilirsin sonrakiler engellendi Apple tarafından

0MG90

0MG90

Üye
Nasıl yani? Nasıl yükleyeceğim?

Buradan cihazına uygun olanını indir iTunes ile yüklersin
Beta2 den sonrası yüklenmiyor diye biliyorum ama yanlış haberde olabilir okuduğumAma yüklendikten sonra sorun çıkabilir belki yeniden 7.0.4 e dönmek için de ipsw indirmeniz lazım

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Udid olmadan asla yükleyemezsin bu sitede iphone bölümü fazla hareketli değil zor hele bedava çok zor

0MG90

0MG90

Üye
asla yükleyemezsin diye bir şey yok! herkes yükleyebilir ama risk var açıldığında aktivasyon hatası çıkıyormuş iOs 7.0.4 ipsw yükleyerek de dönebilir hata alırsa

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Yapsın o zaman :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
açıkcası o aktivasyon olayı çok korkutuyor beni.. ipsw ile yükleyip aktivasyonu geçenler varmış ama deneyemiyorum ben korkudan..

0MG90

0MG90

Üye
Benim gibi 7.1 i bekle çok sorun yoksa az kaldı zaten gelmesine

AIS

AIS

Üye
Bunları dene isterse.

Fakat kullanıcılar açık bir kapı bulunca o kapının sürekli açık kalacağını düşünüyor :) Yukarıdaki yazıda paylaştığımız gibi kurtarma moduyla cihazınızı sıfırlamayı bir deneyin.
Kurtarma Modu Yazımız için de:

Üst Alt