Uygulama Apn ayarları ve internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

demetrus

Üye
    Konu Sahibi
Apn ayarları ve internet sorunu
arkadaşlar her ayarı yapmama ramen şebeke nin yanında çıkan e yazısı çıkmıyor telefonu kapattı m açtım ama nafile ne yapmalıyım telefonum rootlu reset dışında bir çözüm varmıdır veya reset çözümmüdür.
TELEFONUMUN MODELİ MAXYPLUS 5 HATTIM AVEA.

ladrex84

ladrex84

Üye
Daha önce E veya H yazısı varmıydı... Ve veri trafiği sekmesi açıkmı? ve sorununu tam olarak açıklarsan ve çözüm için sen neler denedin...

demetrus

Üye
    Konu Sahibi
daha önce çıkıyordu daha 2 gün önce internete giridğim telefon şimdi girmniyor çözğm olarakta reset attım telfona sonra rootlayıp rom yaptım bunlar intetnette çözüm yolu olarak gösteriliyor fakat olmadı yine belkide kontüre yüklemediğim için olabılir diye şüpeleniyorum

2463912

Kapalı Hesap
Mobil veriyi aç

ladrex84

ladrex84

Üye
sim kartını başka bir telefona takıp internete girmeyi dene eğer başarılı olursa senin tlf.da, başarısız olursa internet paketinde bir sorun olabilir...

demetrus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar denededim onuda başka telefonda da çalışmıyor ama onun hattı benim telefonda internete giriyor yani sorun sim kartta ama ne olbilir? kontör olmadığı için olabilirmi?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hocam apn turkey indir marketten ayarları ordan yapabilirsin

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Erişim Noktası Adları (APN) lerine bak eğer Avea internet ayarın yoksa mobil veri simgesi gelmez.Telefonda MaxiPlus 5 miş turkcell'in internet ayarı vardır onda avea internet ayarın yoksa aveanın sitesine girip ordan bakabilirsin nasıl yapıldığına..Rootluymuş bir alternatif daha var APN Turkey adlı uygulamayı yükleyip otomatik olarak APN ayarını yapabilirsin.Aklına takılan bi yer varsa sor..

ladrex84

ladrex84

Üye
Erişim Noktası Adları (APN) lerine bak eğer Avea internet ayarın yoksa mobil veri simgesi gelmez.Telefonda MaxiPlus 5 miş turkcell'in internet ayarı vardır onda avea internet ayarın yoksa aveanın sitesine girip ordan bakabilirsin nasıl yapıldığına..Rootluymuş bir alternatif daha var APN Turkey adlı uygulamayı yükleyip otomatik olarak APN ayarını yapabilirsin.Aklına takılan bi yer varsa sor..
Zeki Mürende bizi görecek mi?

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
kardeşim sim kartla ilgili sorun olabilir aveayı aramada fayda var

gss_adnan

gss_adnan

Üye
sim entegresindede sorun olabilir arama yapılıyor mu

demetrus

Üye
    Konu Sahibi