ApkEditor v2.0

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
ApkEditor v2.0
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Android cihazınızda Apk dosyalarını düzenleyebileceğiniz uygulama. Sizlerle paylaştığım bu sürüm ile Android 5.0 destekleyen materyal uygulamaları da düzenleme desteği gelmiş. Uygulama malesef deneme sürüm bu nedenle sadece iki sayfa düzenlemeye imkan sağlıyor.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Link>>>

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Emre, Bab-ı Umut ve 2 diğerleri

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Evet Note 5 Android 5.1.1 de çalışdı. Lakin menü tuşu benim cihazda görünmüyor.

Yusuf_EMRE

Üye
Çok sağol işime yarayacak bu haliyle de.
Bununla bir apk'yı extract deyip parçaladım, parcaladigim uygulamanin gerekli klasörüne dosya yöneticisi ile yeni fontlar attım ve tekrar apk olarak paketlemek istiyorum ama sadece zip ile paketle seçeneği çıkıyor. Bunu nasıl halledecez?

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Çok sağol işime yarayacak bu haliyle de.
Bununla bir apk'yı extract deyip parçaladım, parcaladigim uygulamanin gerekli klasörüne dosya yöneticisi ile yeni fontlar attım ve tekrar apk olarak paketlemek istiyorum ama sadece zip ile paketle seçeneği çıkıyor. Bunu nasıl halledecez?

Compress to zip file seçeneğini kullan. uygulama ismi sonundaki .zip yazan yeri .apk yap sonra OK tuşuna bas gitsin.

• Beğen
Tepkiler: By YusufEMRE
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Ben pcde parçalama yapıyorum da şimdi yeni uygulama buldum az denemeler yapayım paylaşırım onu da :)

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut ve By YusufEMRE
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
s4 5.0.1 lollipopta 9505 sürümünde düzenlemeden sonra kaydetme esnasında durduruldu hatası veriyor. full sürümü inşallah sorunsuz olur. Sabırsızlıkla bekliyoruz usta. Emeğin için teşekkürler.
Merak ettim şimdi telefonu hemen android 4.4.2 'ye (kitkat) geri alayım. bakayım aynı hatayı onda veriyor mu? Vermiyorsa kitkatta aynı görevi görür sanırım. full sürümü onda çıkınca kullanırım

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Ben yama yapmaya çalıştım yemedi, yabancı sitelere baktım uğraşan yok

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
beklemekten başka çare kalmadı galiba.

Yusuf_EMRE

Üye
s4 5.0.1 lollipopta 9505 sürümünde düzenlemeden sonra kaydetme esnasında durduruldu hatası veriyor. fu ll sürümü inşallah sorunsuz olur. Sabırsızlıkla bekliyoruz usta. Emeğin için teşekkürler.
Merak ettim şimdi telefonu hemen android 4.4.2 'ye (kitkat) geri alayım. bakayım aynı hatayı onda veriyor mu? Vermiyorsa kitkatta aynı görevi görür sanırım. fu ll sürümü onda çıkınca kullanırım

Bende hata vermedi, cihazım BlackBerry Priv 5.1.1

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Bende hata vermedi, cihazım BlackBerry Priv 5.1.1

Senin adına sevindim. benim s4 telefonda sabahleyin 5.0.1 lollipop'ta kaydetme esnasında durduruldu hatası veriyordu, merak üzerine 4.4.2 kitkat yaptım. şu anda kitkat ta hata vermiyor ama gel gelelim uygulama trial malesef

Emre

Üye
:tşk:

konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
Rahmi06

Rahmi06

Üye
bende de yok.

afer459

afer459

Üye
Ben yama yapmaya çalıştım yemedi, yabancı sitelere baktım uğraşan yok
Hocam ben eskiden bu forumdan yüklemiştim translate çalışıyordu şimdi bulamadım :( 1.90 yüklü translate çalışmıyor siz çalışanının linkini biliyormusunuz?

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben eskiden bu forumdan yüklemiştim translate çalışıyordu şimdi bulamadım :( 1.90 yüklü translate çalışmıyor siz çalışanının linkini biliyormusunuz?

bulunmazki google ile ilgili olabilir kodları değiştirmiştir

007wolverine

007wolverine

Üye
Sözlüğünü paylaşabilecekleri var mı?

kralberk13

kralberk13

Üye
:tşk:

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
SHS usta, aklıma bir kaç gündür gelmiş ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Diyelim ki ben bu uygulamayı satın almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Böylece aylarca full olanı aramaktan da kurtulurum. ::D

Üst Alt