Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

TRSweet

TRSweet

Üye
3 harf önemli değil önemli olan türkçe karakter olmaması apk yi doğru klasör e attığından emin misin seçili uygulama da apk nin ismi var mi
Hepsini dogru yaptigima eminim hep hata bilmemne 28 dio aciorum orayi hepsinde hedef belitilen yol bulunamiyor diyor ama ismi orda gozukuor apkyi programa surukluorum hedefi yazior bosluk birakip 9 yazdigimda program kapaniyor :(

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program aç 23 ile kaynak seç 1 yap 9 ile tekrar ayıkla düzenlemek istediğin apk normal apk dimi sistem apk si falan değil dimi

SHS

SHS

Üye
Abi reklam kaldırma konunu şimdi gördüm, deniycem hepsini, bikaç yöntem buldum da netten sdk yüklemek gerekiyor, benim pc kaldırmaz

TRSweet

TRSweet

Üye
program aç 23 ile kaynak seç 1 yap 9 ile tekrar ayıkla düzenlemek istediğin apk normal apk dimi sistem apk si falan değil dimi
Hocam yine ayni hatayi verdi evet normal apk baska apklardada denedim ayni hatayla karsilastim :(

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
java yüklü mu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi reklam kaldırma konunu şimdi gördüm, deniycem hepsini, bikaç yöntem buldum da netten sdk yüklemek gerekiyor, benim pc kaldırmaz
reklam kaldırma ile ilgili eklenecek bir kaç bilgi daha var google reklamlarını şanslı paketler kaldırıyor ama yazılımcinin kendi reklamlarını elle düzenlemek gerekiyor onunda bir standardi yok ama mantık kolay xml düzenlemek basit ama en kötüsüde yazılımcinin kendi reklamlarının smali içinde olması bir türlü beceremedim bu konu hakkında bir kaynak bulmak lazım

• Beğen
Tepkiler: SHS
TRSweet

TRSweet

Üye
Java yuklu ama heralde son surum deil

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
son sürüm olması önemli değil de başka Birşey var multitools 9.1 indirdin dimi olmadı akşam 9 gibi team ile bakarım şuan aklıma başka bir çözüm gelmiyor

TRSweet

TRSweet

Üye
son sürüm olması önemli değil de başka Birşey var multitools 9.1 indirdin dimi olmadı akşam 9 gibi team ile bakarım şuan aklıma başka bir çözüm gelmiyor
Evet onu indirdim ama rardan cikarttigimda multitool v2 yaziordu klasörun ismi.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam doğru da dediğim gibi Akşama bakarım masa üstündeki kullanıcı klasöru tek isimlik dimi

SHS

SHS

Üye
reklam kaldırma ile ilgili eklenecek bir kaç bilgi daha var google reklamlarını şanslı paketler kaldırıyor ama yazılımcinin kendi reklamlarını elle düzenlemek gerekiyor onunda bir standardi yok ama mantık kolay xml düzenlemek basit ama en kötüsüde yazılımcinin kendi reklamlarının smali içinde olması bir türlü beceremedim bu konu hakkında bir kaynak bulmak lazım

smaliyle ilgili bende uğraşıyordum, bi kaynak buldum adam direkt silin diyodu, direkt sildim uygulama paketlendi sorunsuz yüklendi ama çalışmadı. şanslı paketlerin lisans kontrolü kapatmada her zaman işe yaramıyor. bilmiyorum abi uzun ve zor işler gibi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
smali öyle ya nasıl olacak bende bilmiyorum aslında kolay gibi duruyor ama dediğin gibi olmuyor bende sildim bir iki ama çalışmıyorlar Onu silmek yerine değiştirmek lazım ama uygun şekilde mesela xml reklamları da o şekilde silince olmuyor ama reklam katman kodunu boyut 0 yapıyorum reklam alıyor ama ekranda katman 0 olduğu için görünmüyor bunun gibi şeyler işte

• Beğen
Tepkiler: SHS
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu 2 isim var ama birlesik demek istediginiz bumudur tam anlayamadim birde isletim sistemi farkedebilirmi ?
birleşik se sorun olmaz işletim de sorun olmaz win7 win8 çalışıyor bizzat kendim demedim

TRSweet

TRSweet

Üye
birleşik se sorun olmaz işletim de sorun olmaz win7 win8 çalışıyor bizzat kendim demedim
aksam team arkadaslarinla cevap bulabilirseniz veya bulamazsaniz bile buraya yqzarsaniz sevinirim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
team internet üzerinden bilgisayarını kullanmamı sağlayan programdır hackerler gizli gizli girip bilgisayarını kullanıyorsa bu onun yasal olanıdir programi bilgisayarına kuruyorsun ve açıyorsun sana bir id ve şifre veriyor Onu bana özelde mesaj ile atıyorsun ben benim bilgisayardan senin bilgisayara giriyorum bu kadar endişelenmene gerek yok başka zaman giremem girmem için tekrar senin teamviewer programını açman ve şifreyi tekrar göndermen gerekir Her defasında başka şifre veriyor olay bu team dan kastım buydu :)

TRSweet

TRSweet

Üye
team internet üzerinden bilgisayarını kullanmamı sağlayan programdır hackerler gizli gizli girip bilgisayarını kullanıyorsa bu onun yasal olanıdir programi bilgisayarına kuruyorsun ve açıyorsun sana bir id ve şifre veriyor Onu bana özelde mesaj ile atıyorsun ben benim bilgisayardan senin bilgisayara giriyorum bu kadar endişelenmene gerek yok başka zaman giremem girmem için tekrar senin teamviewer programını açman ve şifreyi tekrar göndermen gerekir Her defasında başka şifre veriyor olay bu team dan kastım buydu :)
Haa bende takim olusturdunuz insanlardan onlarla bakionuz sandim tmm olur :D musait oldugun zmn pm at yada burdan de pc ye gecerim ben

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teamviewer i kurduysan mesaj atabilirsin şifreyi

Üst Alt