ibrahim 42
Üye
Hangi uygulama ismini söyleye bilir misin?kolay gelsin. ücretsiz fu ll bir apk var. cihaz dili ingilizce olduğu zaman bu apk ile ekstra özellikler geliyor.
fakat türkçe olduğu zaman bu özellikler kullanılmıyor.
telefonun dili türkçe olarak kalsa ama biz bu apk yı ingilizce olarak telefona kursak. böyle bir şeyi nasıl yapabiliriz.
Teşekkürler. Deneyip sonucu yazarımmi fit
ben teşekkür ederim hocam.Teşekkürler. Deneyip sonucu yazarım
Varmı hocam bir gelişmeTeşekkürler. Deneyip sonucu yazarım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulamayı çevirmeye başladım. İşine yarayan varsa, çeviri bittikten sonra paylaşabilirim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patron sensin
%70 çevirdim uygulama hata vermedi ama %90'ı çevirdim hata verdi. Telefonum Galaxy S3. Sizde deneyip bilgilendirirseniz sevinirim. Sizde de hata verirse, vazgeçeceğimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulamayı çevirmeye başladım. İşine yarayan varsa, çeviri bittikten sonra paylaşabilirim
%70 çevirdim uygulama hata vermedi ama %90'ı çevirdim hata verdi. Telefonum Galaxy S3. Sizde deneyip bilgilendirirseniz sevinirim. Sizde de hata verirse, vazgeçeceğim
Evet. Uygulama yöneticisinden durmaya zorlayınca açılıyor ama sonra tekrar hata. Galiba uzun kelime çevirisi olunca hata verebiliyor. Telefon dan çeviri yaptım. Pc den de yapıyorum ama telefon daha pratik
Uygulamada dil sınırı var. Sadece İngilizce ve Çince full özellikler kullanılabiliyor. Uygulamanın özellik kodlarına ulaştım şuan düzenleme yapıyorum deneyip sonucu yazarım. Belki yarına biter.Varmı hocam bir gelişme
Hata veriyorsa uygulama kodları ile ilgilidir.%70 çevirdim uygulama hata vermedi ama %90'ı çevirdim hata verdi. Telefonum Galaxy S3. Sizde deneyip bilgilendirirseniz sevinirim. Sizde de hata verirse, vazgeçeceğim
Zahmet oldu hocam teşekkürlerUygulamada dil sınırı var. Sadece İngilizce ve Çince fu ll özellikler kullanılabiliyor. Uygulamanın özellik kodlarına ulaştım şuan düzenleme yapıyorum deneyip sonucu yazarım. Belki yarına biter. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?