cemalben1
Üye
Tamam ustam hallettim. Bir kaç mesaj üsteki mesajda bahsettiğiniz png hatası sebep oluyormuş. Png açılmıyordu. Başka dosyadan alıp hallettim. Şimdi program türkçe oldu.apk yı gönder bir bakayım
Teşekkür ederim sayende öğrendim vallahi bu işi. Birde oyuna hile geliştirmeyi anlatsan çok iyi olur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogramını kurmak istediğim de uyarı ile karşılaşıyorum 2 GB ram diyor galiba ne yapmalıyım?
hem ana uygulamayı hem yardımcı uygulamayı imzala sonuç olarak ikiside aynı imzaya sahip olmuş olur denemek lazım böyle dediğin gibi bir olayla hiç karşılaşmadım banada gönder iki apk yı bende çözüm bulmayı denerimBu test-key imzasını kullandığımızda eğer apk nin yardımcı bir uygulaması varsa yardımcı uygulamayı kuramıyoruz. Örneğin dil paketi… Henüz market imzasını deneme fırsatım olmadı ama başka cra ck lenmiş uygulamalarda boyle bir durum yok… buna bir cozum varmı?
hem ana uygulamayı hem yardımcı uygulamayı imzala sonuç olarak ikiside aynı imzaya sahip olmuş olur denemek lazım böyle dediğin gibi bir olayla hiç karşılaşmadım banada gönder iki apk yı bende çözüm bulmayı denerim
Anladım teşekkürler.oyun farklı Birşey uygulama farklı Birşey bu konu uygulama apk ları ile ilgili oyunun dil dosyaları değişiktir Her oyunun ki farklı dir bir standardı Yoktur o yüzden apk içinde Her yere bakmalısın Belki de obb dosyasında Belki data dosyalarında Belki basit txt belgesi Belki de bilinmeyen ve kilitli bir belge bin türlü senaryo var
tamam işte anlamıyorsun iki uygulamada aynı imza olması gerekiyor sen ana uygulamayı test key ile imzalıyorsun diğer uygulamayı mağzadan yüklemeye çalışıyorsun doğal olarak iki uygulamanın imzalarıda farklı oluyor o mağazan indriğin uygulamayıda elle yüklemelisin şöyle yap derim test key ile imzalı olanı kurma mağazadan sözlüğü kur sonra rootlu cihazınsa data app kısmına gidip apk yı kopyala pc ye geçir onunda apksını testk key yap sonra cihazından orjinal apk yı sil hem ana uygulamanı hem aldığın ve test key ile imzaladığın ikici uygulamayı kur birde çok nadirde olsa imza değişimlerini takip eden uygulamalar antutu titanium aide gibi uygulamalar var bu tür uygulamalar orjinal imzaları dışında başka imzalarla çalışmazlar
Bana bilmiyorsun deyipte konuyu kapatmana kızarım bir uygulama ile diğerini bir tutuyorsun onda öyleymişte bunda neden böyleymiş senin anlamadığın nokta burası ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun sana önceki mesajlarımda uygulamayı gönder diyorum çözümünü bulayım göndermiyorsun tahminen cevap veriyorum bana bilmiyorsun diyorsun o zaman neden buraya yazıyorsun
demişsin. Az önce bu konuda paylaşılı olan multioolsv9 ile xda daki değil senin verdiğin iki apk yıda sorunsuz ayıkladım ve topladım ve tekrar ayıkladım ve senin verdiğin dil dosyasını da ekledim ve gene topladım sorun göremedim sorun benim paylaştığım multitools ta değil emin olabilirsin bir şey söylerken bir şey iddia ederken iki kere düşünmelisin xda da paylaşılan multitools benim paylaştığım multitools taban alınarak Quandrostr arkadaşım tarafından modifiye edilmiş ve üstüne bir kaç özellik eklenmiş olandır yanlış anlama multitools kusursuzdur demiyorum elbetteki eksikliklerden kaynaklan hataları olabilir o yüzden toz kodurmamak gibi bir niyetim yok ama bende olan hata onda da var bende olmayan hata onda da yok onda var ben yok gibi birşey olamazsizin verdiğiniz tool ile decom yapabildiğimi ama apk yı toplayamadığıda söylemiştim. decomp yaptıktan sonra hiçbir değişiklik yapmadan compile yapsam bile hata veriyor. ama forum.xda deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaracını buldum... sorunsuz çalışıyor.
hatta türkçe çeviri bitmedi ama son halini de göndereyim...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?