apk nedir apk hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

keskin rüzgar

Üye
    Konu Sahibi
apk nedir apk hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar. internetten araştırma yaptım ama android te daha yeniyim bu yüzden yapılan açıklamalar bana çok profösyönel geldı.bende buraya yazayım dedim. Apk nedir?. zararları ve yararları ? güvenilir apk siteleri nelerdir? Menüdeki apk yükleyici ne işe yarar açmalımıyım onu? Apk güvenli midir apk uygulamalar nasıl indirilir?. Yardımlarınızı bekliyorum. saygılar...

codblackops2

codblackops2

Üye
Apk bir nevi pcdeki setup dosyası gibidir.Setup dosyasinin androideki halidir
Güvenilir apklerde var zararli viruslu apklerde var o yuzden guvenmediginiz apkyi indirmeyin.
Apkmania var
Indir deyunce indirir apkyi sonra uzerine tikla yukler..
Buyuk oyunlarda ise sd dosyaları vardır. Bu dosyalari uygun yere atar apk ile yuklersin.
Apk Yükleyici yi bilmiyorum.

ertin

ertin

Üye
acemiysen apk ile uğreşmeye gerek yoh google hesabınla google playdan indir iştr
[h=3] [/h]

mrgoxel

mrgoxel

Üye
#direngoogle !!1!11bir!

keskin rüzgar

Üye
    Konu Sahibi
Apk bir nevi pcdeki setup dosyası gibidir.Setup dosyasinin androideki halidir
Güvenilir apklerde var zararli viruslu apklerde var o yuzden guvenmediginiz apkyi indirmeyin.
Apkmania var
Indir deyunce indirir apkyi sonra uzerine tikla yukler..
Buyuk oyunlarda ise sd dosyaları vardır. Bu dosyalari uygun yere atar apk ile yuklersin.
Apk Yükleyici yi bilmiyorum.
virüs programları apk oyunlardaki virüsü engeller mi hocam

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
virüs programları apk oyunlardaki virüsü engeller mi hocam

Engeller. Internette güvenli bir yerden Dr. Web adlı programın f.ull olanını indirin. Artık rahatsınız.

- - - Eklendi - - -

Markette 75 Dolar :D

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
apk androidin uygulama formatidir javada jar nokiada sisx oldugu gibi

keskin rüzgar

Üye
    Konu Sahibi
Engeller. Internette güvenli bir yerden Dr. Web adlı programın f.ull olanını indirin. Artık rahatsınız.

- - - Eklendi - - -

Markette 75 Dolar :D

dr.web light mı diğeri mi ? . ayrıca apk uygulamalar dandik midir

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
dr.web light mı diğeri mi ? . ayrıca apk uygulamalar dandik midir

İkisi de değil. Tam adı Dr. Web Anti-virus Life license. Market linki burda

Ama 75 Dolar olduğu için sen bunun apk dosyasını internetten bulup indiriyorsun :)

keskin rüzgar

Üye
    Konu Sahibi
İkisi de değil. Tam adı Dr. Web Anti-virus Life license. Market linki burda

Ama 75 Dolar olduğu için sen bunun apk dosyasını internetten bulup indiriyorsun :)
Saolun :-). İndirdim . Apk sitesincen indirdiklerim doğal olarak indirilenler klasörüne gidiyor. Ben onu dosya yöneticisi ile sd karta taşıdım kurdum. Ama yine de dahili hafızaya kurdu. Normal midir hocam?
İyi ramazanlar.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Saolun :-). İndirdim . Apk sitesincen indirdiklerim doğal olarak indirilenler klasörüne gidiyor. Ben onu dosya yöneticisi ile sd karta taşıdım kurdum. Ama yine de dahili hafızaya kurdu. Normal midir hocam?
İyi ramazanlar.

Gayet normal dahili hafızaya kurması. Virüs bulaştığından şüphelendiğinde bu programla tarat hiçbir şey kalmaz. Daha doğrusu şüphelenmene gerek yok bu program varken :) Ama sen yine de öyle her yerden apk indirme. Apkmania, Pandaapp gibi güvenilir sitelerden indirebilirsin. İyi ramazanlar...

Üst Alt