Apk Market Uygulaması (Version 1.0.3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Apk Market Uygulaması (Version 1.0.3)
Uygulamayı indirip Android telefonunuza kuruyorsunuz. Sadece bir defalığına menü tuşuna basıp adres eklemeye giriyorsunuz. Adres zaten otomatik gelecektir sonra adresi ekleyerek çıkıyorsunuz. Sonraki seferlerde yeniden adres eklemeye gerek yoktur. Bir defa eklenmesi yeterlidir. Program ilk defasında uygulamaları otomatik olarak güncelleyecektir. Bu serverin younluğuna bağlı olarak biraz zaman alabilir. (5-10 Dk. Arası) Sonraki seferlerde uygulamanın içinden Güncelleme yaparsanız yeni eklenen uygulamalarda indirme seçenekleri arasına otomatik olarak gelecek.

ister ingilizce ister türkçe olarak kullanabilirsiniz :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tankav, Torchbearer ve Εthnic

nexpow

nexpow

Üye
uygulama için tşkler

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Εthnic

Εthnic

Üye
tesekkurler....

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

xinsurer

xinsurer

Üye
Programı kurdum ama skype'tan başka uygulama göremedim, çıkmıyor bende. Teşekkürler.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Programı kurdum ama skype'tan başka uygulama göremedim, çıkmıyor bende. Teşekkürler.

Uygulamayı indirip Android telefonunuza kuruyorsunuz. Sadece bir defalığına menü tuşuna basıp adres eklemeye giriyorsunuz. Adres zaten otomatik gelecektir sonra adresi ekleyerek çıkıyorsunuz. Sonraki seferlerde yeniden adres eklemeye gerek yoktur. Bir defa eklenmesi yeterlidir. Program ilk defasında uygulamaları otomatik olarak güncelleyecektir. Bu serverin younluğuna bağlı olarak biraz zaman alabilir. (5-10 Dk. Arası) Sonraki seferlerde uygulamanın içinden Güncelleme yaparsanız yeni eklenen uygulamalarda indirme seçenekleri arasına otomatik olarak gelecek.
okunuz mu açıklamayı ? :D
güncelleme yapıp 5-10 dkka diyor :oke:

trust-cloud

trust-cloud

Üye
direk internet sayfasına giriyo dogrumu bu bendemi yanlıslık var anlamadım

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme için mi ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt