APK emulator for symbian belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@Safak

@Safak

Üye
aynen bnd bilgsyr olsa bakcmda yok o yuzdn bakamym

Ramazan_Rama

Üye
    Konu Sahibi
hayata ole bisi olmaz ole bisi olsa symbıan baya ilerler androidle kafa kafaya glr

Google Adsense ve Adwords uygulamalari ve pazarlamasi cok iyi androidi cok öteye götürdu ,bu islerin yuzde 10 u symbian icin yapilsa bu wp dan kurtuluruz .

@Safak

@Safak

Üye
Google Adsense ve Adwords uygulamalari ve pazarlamasi cok iyi androidi cok öteye götürdu ,bu islerin yuzde 10 u symbian icin yapilsa bu wp dan kurtuluruz .
aynen ama hain elop yuzundn symbian kapandi :sopa:

Ramazan_Rama

Üye
    Konu Sahibi
@Safak

@Safak

Üye
ya alıcısı cıkar ama android batırmak icin herseyi dener ama symbian bi durtmeye bakarAdı:Symbian
Baba Adı:Nokia
Doğum Yeri:Finlandıya
Ölüm Sebebi:Elop

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
bu konuları okuyunca uykum geliyor ya

Abstract_Loco

Üye
Wpye karşı symbiana destek vermeye gözü yemez. Zamanında dünya devi oldu symbian riskli adım olur bi ihtimal ikisini birden bünyesine alır whatsapp Facebook ikilisi gibi. İkincisi mc bununla ilgili bi önlem almıştır yani patent Nokia vs birşeyler çıkar. Beklentim kalmadı benim n8 bana bi on yıl daha gitsin yeter :D

WanWan

Üye
yalan çıkars varya.....
inşaallah doğrudur ama bu konular fake çıktıkça küfür yiyiyorsunuz bilin..beyler cidden gerçek olabilir adam gıthub falan bişiler vermiş birer ikişer app paylaşmış hackli python kurlu telefondan x-plore açın falan demiş de ben dosyalar program faalan ne çakozlayamadım bi bakın şu ergenin bloğuna

aklsm

aklsm

Üye
Çalışyr mu arkadaşlar deneyn var mı

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Beyler isterseniz ben de 152 kblık bir slayt gösterisi hazırlayabilirim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt