@Safak
Üye
hayata ole bisi olmaz ole bisi olsa symbıan baya ilerler androidle kafa kafaya glrOlmaz belki ama google windows phoneye karsi symbiani ayaga kaldirirsa wp batar . Android zaten cok ileride .
hayata ole bisi olmaz ole bisi olsa symbıan baya ilerler androidle kafa kafaya glrOlmaz belki ama google windows phoneye karsi symbiani ayaga kaldirirsa wp batar . Android zaten cok ileride .
bu uygulama fake (sahte) symdroid tanıdık gelmedi mi ?
hayata ole bisi olmaz ole bisi olsa symbıan baya ilerler androidle kafa kafaya glr
aynen ama hain elop yuzundn symbian kapandiGoogle Adsense ve Adwords uygulamalari ve pazarlamasi cok iyi androidi cok öteye götürdu ,bu islerin yuzde 10 u symbian icin yapilsa bu wp dan kurtuluruz .

aynen ama hain elop yuzundn symbian kapandi![]()

supersin abi -,-Beyler isterseniz ben de 152 kblık bir slayt gösterisi hazırlayabilirim![]()
Gta sa yapBeyler isterseniz ben de 152 kblık bir slayt gösterisi hazırlayabilirim![]()

Güzel olabilir aslındaGta sa yap![]()
Ama şuan hareket öğretiyorum köpeciğime 
abi slaytlarla uğraşma sen köpeğini eğitirken video yapGüzel olabilir aslındaAma şuan hareket öğretiyorum köpeciğime
![]()
DEğitirken video yap derken?abi slaytlarla uğraşma sen köpeğini eğitirken video yapD

Köpekler Nasıl EğitilirEğitirken video yap derken?![]()
D