Uygulama Apk editor

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Apk editor
Merhaba
arkadaslar uygulamalari bozmayacak
Bir apk editor uygulamasi varmi bir tane buldum duzenledigim uygulama bozuluyor mumkunse pro olsun simdiden tesekkurler

H0lligan

Üye
Apk nin neyini editlicen ona göre ?

H0lligan

Üye
Ohoo onun icin editor gerekmiyorki ya :) bnede sandim xml felan editlicen

Once zarchiveri indir sonra uygulamanin icine girip o muzigin apknim icindeki adini al ve istedigin bi muzigi al adini aynisi yap mesela .mp3 se oda .mp3 olmasi lazim bunada dikkat etmen lazim sonra tekrar apknin icinden ayni dizine gir dosya ekle yap adini degistirdigin dosyayi ekle direk ustune yazacakdir. Simdi tek isin uygulamayi imzalamak bunun icin forumda bir uygulama vardi direk sign yapiyordu adini hatirlamiyorum bekle simdi konuyu bulup linki veririm yada lucky patcher kullan lucky patcher dan olustur ve yukle bolumu var ona bas sag en altta sonra uygulamayi sec ve yeniden olustur yap ardindan lisansi kaldir yap otomatik yap ilk secenek tik li olacak onu kaldir boyle bos yama yaparak imzalamisda oluyoruz yada istersen apk yi muzigi at direk ben yapip atim
Ha bu arada imzalamayi yapmak icin root lazim zarchiver dan editleme icin onceden uygulamanin apksini alman lazim ki bunuda lucky patcher la yapabiliyosun
Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 03.04.2015 - MaxiCep

Bahsettigim konu buydu konudaki multi tools la yapiyoruz imzalamayi

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Ohoo onun icin editor gerekmiyorki ya :) bnede sandim xml felan editlicen

Once zarchiveri indir sonra uygulamanin icine girip o muzigin apknim icindeki adini al ve istedigin bi muzigi al adini aynisi yap mesela .mp3 se oda .mp3 olmasi lazim bunada dikkat etmen lazim sonra tekrar apknin icinden ayni dizine gir dosya ekle yap adini degistirdigin dosyayi ekle direk ustune yazacakdir. Simdi tek isin uygulamayi imzalamak bunun icin forumda bir uygulama vardi direk sign yapiyordu adini hatirlamiyorum bekle simdi konuyu bulup linki veririm yada lucky patcher kullan lucky patcher dan olustur ve yukle bolumu var ona bas sag en altta sonra uygulamayi sec ve yeniden olustur yap ardindan lisansi kaldir yap otomatik yap ilk secenek tik li olacak onu kaldir boyle bos yama yaparak imzalamisda oluyoruz yada istersen apk yi muzigi at direk ben yapip atim
Ha bu arada imzalamayi yapmak icin root lazim zarchiver dan editleme icin onceden uygulamanin apksini alman lazim ki bunuda lucky patcher la yapabiliyosun
Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 03.04.2015 - MaxiCep

Bahsettigim konu buydu konudaki multi tools la yapiyoruz imzalamayi

Imzalamayi nasil yapiyoruz bildigimiz su odex dosyasimi

H0lligan

Üye
Hayir elektornik imza olmazsa apk kuramazsin veya recovery den zip yukleyemezsin tabi bisekilde systeme mudahale edip bunu degistirmediysen :) odexlede alakasi yok sign yapiyoruz saadece
Anlamadiysam ugrasma gonder dosyayi ayarlim geri atim sabahda videolu anlatim yaparim imzalamayla ilgili

Takipçi Satın Al

Üst Alt