Uygulama Apk Editör v1.90 (Telefon için)

tomm

Üye
Bir yöntem buldum galiba ilk önce apk editor 1.90 versiyonunu kuruyoruz. Sonra titanium backup ile yedekliyoruz. Sonra apk editor 1.90 ı kaldırıyoruz. Sonra bunu indirip kuruyoruz. kurduktan sonra yedeklediğimiz apk editör 1.90 sürümünü geri yükle yaparak yüklüyoruz. Yüklediğimiz uygulamayı açıyoruz. Her hangi bir uygulamayı açtığımızda her zaman yaptığı gibi lisans almamızı istiyecek. Onu geçiyoruz uygulamanın strings ini 2 sayfaya bölmüş olarak görüyoruz. İlk sayfada 2. sayfaya göre biraz daha az çevrilcek dil var 2. sayfada ise geri kalan bütün çevrilmesi gereken dil dosyaları bulunmaktadır.

Türkçe ve son sürümü google amcada var

Tepkiler: tomm
Buyur kardeş

Merhaba arkadaşlar, cihazıma (htc one m7) bugüne kadar yüklediğim hiçbir uygulamada en ufak bir sorun yaşamadım ama APK EDITOR 1.90 uygulamasında sebebini anlayamadığım bir sorun var.

Yüklemiş olduğum APK EDITOR 1.90 (Türkçe, ingilizce cr@ckli ve deneme sürümü dahil) uygulamasında yaşadığım sorun şu:
APK EDITOR ile herhang bir uygulamanın çevirisini yaptıktan sonra kaydet deyip çıkıyorum, programın yani çevirdiğim apk dosyasının ikonu kayboluyor, sadece 1 satır bile çevirsem aynı hatayı veriyor, yüklenirken ismi de değişik görünüyor ve uygulama yüklenince açılmadan kapanıyor. Uygulama ile programların simgelerini ikonlarını vs. değiştiriyorum bunlarda problem yok ama ARSC yani dil dosyasını değiştirince söylemiş olduğum hatayı veriyor.

Apk dosyasının ARSC dosyasını çıkarıp bu şekilde çeviri yapmayı denedim, bu defa çeviri yapıp kaydet dediğimde şu uyarı mesajı geliyor:
''İstisnalar bulundu!
class java.lang.NullPointer.Exception: null"

Daha önce birçok arkadaş benim cihazım olan HTC One m7'de uygulamayı sorunsuz kullanmalarına rağmen bende neden hata veriyor olabilir?
APK EDITOR 1.70 sürümüyle daha önce onlarca program denedim sorunsuz çeviri yaptı ama bu hata veriyor neden olabilir çözemedim.. Cihazı komple sıfırladım hatta romunu bile değiştim sorun aynen devam etmekte.

1.80 sürümünü denedim onda da çeviriyi yapıp kaydet deyince program pat diye kapanıyor çevrilen uygulamayı kaydetmeden.

Uygulamanın 1.90 sürümü muhteşem olmuş ama kullanamıyorum malesef. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Ekleme: uygulamayı satın alıp temiz bir kurulum yaptım, hata aynen devam etmekte.

Son düzenleme:
Apk dosyasının ARSC dosyasını çıkarıp bu çeviri yapmayı denedim, şu uyarı mesajı geliyor:
''İstisnalar bulundu!
class java.lang.NullPointer.Exception: null"

Apk Editor 1.90 ve eski sürümleri artık Lolipop güncellemesi alan telefonlarda java sorunu verdiğinden, çeviri yapılamıyor maalesef. Apk Editor 5.0 sürümleri altında olan yani 4.0 ve 4.1 sürümlerine kadar olan sürümlerde çeviri yapılabiliyor. Ayrıca çevirisini yapmak istediğiniz uygulama apk güncellemesini 5.0 üzerine uyarlamışsa, maalesef bu sürümlere dahil olan apkler de Apk Editor 1.90 ile çeviri yapılamıyor.
Ben; halen araştırıyorum Apk Editorun güncelini.
Ve telefon içinden Apk Tool ile de çeviri yapabilirsiniz.

Burda android 5 için v2.0 var ama lisans lı değil nasıl lisanslı yaparız

Lucky Patcher varsa bi ihtimal full yapabilirsin.

HTC 10 cihazımdan gönderildi

endy

Üye
Usta bir türlü şu klasör yoluna ulaşıp dosya yükleyemedim. Emulated/0/yolunu nasıl değiştireceğim? Ayarlara girip dizin değiştirmek istiyorum ama pencerede seçim kısmı yok. Çıkamadım işin içinden