APK Editor Pro v1.6.12 Paid + Mod

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
APK Editor Pro v1.6.12 Paid + Mod
Android sürümü 3.1 ve üzeri cihazlarda yüklü bulunan veya cihazınızda hali hazırdaki apk dosyalarını düzenleyebileceğiniz bir uygulamadır. Uygulamada, olmayan bir dili eklemek için "add language" yani "dil ekleme" seçeneğine sahiptir. dil ekledikten sonra varsayılan dil olan ingilizcedeki metinler eklediğiniz dile eklenecek, sizde onun üzerinde çalışma yaparak düzenlemenizi yapabileceksiniz. Uygulama, Türkçe dil desteğine sahiptir.

Eski sürümü cihazınızda yüklü ise onu kaldırın ve temiz bir kurulum yaparak yeni sürümü yükleyin. Paid sürümde sorun yaşayanlar, Paid.Mod sürümü yüklesinler. Root erişimine ihtiyaç duymuyor

Yenilikler
V1.6.12
support replace after text search
other fixes
V1.6.10
minor UI improve
V1.6.9
new setting item, optimization & bugs fix

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: By YusufEMRE, Buhara15 ve Buğra

emreli01

emreli01

Üye
Otomatik türkçe ye cevirebiliyor mu oyun veya uygulamayı ?

Lenovo VİBE S1

scream_o4

scream_o4

Üye
dostum modya
Android sürümü 3.1 ve üzeri cihazlarda yüklü bulunan veya cihazınızda hali hazırdaki apk dosyalarını düzenleyebileceğiniz bir uygulamadır. Uygulamada, olmayan bir dili eklemek için "add language" yani "dil ekleme" seçeneğine sahiptir. dil ekledikten sonra varsayılan dil olan ingilizcedeki metinler eklediğiniz dile eklenecek, sizde onun üzerinde çalışma yaparak düzenlemenizi yapabileceksiniz. Uygulama, Türkçe dil desteğine sahiptir.

Eski sürümü cihazınızda yüklü ise onu kaldırın ve temiz bir kurulum yaparak yeni sürümü yükleyin. Paid sürümde sorun yaşayanlar, Paid.Mod sürümü yüklesinler. Root erişimine ihtiyaç duymuyor

Yenilikler
V1.6.12
support replace after text search
other fixes
V1.6.10
minor UI improve
V1.6.9
new setting item, optimization & bugs fix

Dostum modla normalin arasınki fark ne ?

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
dostum modya

Dostum modla normalin arasınki fark ne ?

bazı uygulamalar, başlangıçta Google Play Store'ye bağlanmaya çalışır. Modlu sürümde bu sorun yoktur.En azından bu uygulamanın mod bilgisi için bunu söyleyebilirim.
Tıkladığın gibi açılır ve kullanmaya başlarsın. Tavsiyem modlu sürümü denemendir.

scream_o4

scream_o4

Üye
bazı uygulamalar, başlangıçta Google Play Store'ye bağlanmaya çalışır. Modlu sürümde bu sorun yoktur.En azından bu uygulamanın mod bilgisi için bunu söyleyebilirim.
Tıkladığın gibi açılır ve kullanmaya başlarsın. Tavsiyem modlu sürümü denemendir.
Eyvallah dostum hızlı dönüş yaptığın için teşşekkür ederiim..

Üst Alt