APK Editor Pro v1.2.4

Konu Sahibi

Sait abi şimdi yükledimde o gosterdigin ekran yuklu uygulamaları gosteren ekran degil mi?
Yani pro derken daha farklı ozelliklerimi var bu konudakinden farklı?

Nextman

Emekli Yönetici
Sait abi şimdi yükledimde o gosterdigin ekran yuklu uygulamaları gosteren ekran degil mi?
Yani pro derken daha farklı ozelliklerimi var bu konudakinden farklı?
Elbette kardeşim 3 ana temel değişimin dışında müdahele olmuyor ben biraz yolu uzattım linux pcye geçtim orda Apk düzenleyeceğim artık. Zaten uygulamanın help bölümündeki anlatıma girerseniz sizde menü'nün farklı olduğunu görürsünüz . sınırlı edit yapsa da güzel paylaşım bilgilendirme olsun diye anlatmaya çalıştım umarım anlaşılmıştır .

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi

Ben pek anlamıyorum ama bişey daha soylicem kızacaksın ama acaba help bolumunde anlatılan farklı uygulamalar ile yapılabilecek seyleri bu uygulama ile yapabilirsiniz olabilir mi?

Nextman

Emekli Yönetici
Ben pek anlamıyorum ama bişey daha soylicem kızacaksın ama acaba help bolumunde anlatılan farklı uygulamalar ile yapılabilecek seyleri bu uygulama ile yapabilirsiniz olabilir mi?
Yok canım neden kızayım şöyle söyleyim gizli dosyaları görse iyi olurdu görmüyor. olay bu

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apk decompiler yapsa iyi olur Retrica uygulumasında mesela. Retrica Apk'sını aç uygulama ile mesela Watermark klasörünü göremezsin

Xplore ile değiştirebilirsin aslında ben oyle yapıyorum

drawable-xxhdpi klasorü içinde o resimler

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Biliyorum Yok sonrasında Z1 rom dosyalarında erişim hatasına düşüyor sen root ettin kafan rahat biliyorum Root olsa yöntem çok konunu iyice dağıttık kusura bakma isteğin doğrultusunda mesajları silerim

Konu Sahibi
Biliyorum Yok sonrasında Z1 rom dosyalarında erişim hatasına düşüyor sen root ettin kafan rahat biliyorum Root olsa yöntem çok konunu iyice dağıttık kusura bakma isteğin doğrultusunda mesajları silerim

Niye root olmadanda apk içindeki resimleri değişebiliyorum

Yorumlar dursun abi zaten herkes tşk yazıp kaçıyor konularda bilgilendirici yorum sıfır