apad marka 7" android tablet pc hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

hakankapyapar

Üye
    Konu Sahibi
apad marka 7" android tablet pc hakkında
arkadaslar merhaba,
7" android pc almak istiyorum apad marka. ama bazı tereddütlerim var çin malı oldugu ıcın vede android konusuna yabancı oldugum ıcın, konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum.

1. üründe flash desteği varmıdır. youtube benzeri sitelerden video izlenebılrımı.
2. urunde 256 mb ram oldugu soylenıyor. sizce yeterlımıdır.
3. divx konusunda sorun cıakrtırmı.
4. cep telefonlarında kullanılan android yazılımı ıle tablette kullanılan yazılım arasında fark varmıdır.
5. sitedeki android yazılımları tablet pc lerde calsıyormu

ayrıca kullanan arkadaslarda olumlu veya olumsuz tecrubelerını belırtırlerse cok sevınırım.

mater.dolorosa

mater.dolorosa

Üye
Bende derin bir araştırmaya girdim. Cihaz hiçte fena görünmüyor, elbette sorun yaşatacaktır. Ancak göze hoş gelen bir ürün. Sonuçta ipad klonu ;) kesin almaya karar verdiğinde, fiyat ve yer bilgileri hakkında pm atarsan sevinirim. Senden önce alırsam özelden detaylandırırım.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Eğer bana soracak olursan tablet pc denince aklıma 3 marka gelir. ipad, toshıba, hp

mater.dolorosa

mater.dolorosa

Üye
sorun şu ki; ipad anormal bir fiyat grafiği izlemekte. bizim bahsettiklerimiz tamamen ipad'in görünümü ve farklı bir işletim sistemi. muhtemelen ay sonuna kadar almış olurum. ayrıntıları detaylandırırım.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Bende Almayı Düşünüyorum.
Tüm Siteleri Dolşatım uzun Kullanım için İşlemciye Dikkat Via Almayın demişler
Rock Chip ler tutuluyor performans olarak bilginiz olsun
merak ettiğim bu cihazlarda usb var usb aygıt takılabiliyor 3g modem filanda
Ufak bir yazılımla bu cihazı telefona cevirebilirmiyiz.
yani kulaklık girişini kullanarak arama yapabilsek
extra progamla usb 3g modemdeki simden sms atsak.
Sms olayı kolay yoksa bile programla olurda kulakla konusmak bilmiyorum

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ipad almak çok mantıksız aynı andan birden fazla işlem yapılamıyor oyuzden bu ürünler daha çok işlevsel oldugunu düşünüyorum

mater.dolorosa

mater.dolorosa

Üye
Bende Almayı Düşünüyorum.
Tüm Siteleri Dolşatım uzun Kullanım için İşlemciye Dikkat Via Almayın demişler
Rock Chip ler tutuluyor performans olarak bilginiz olsun
merak ettiğim bu cihazlarda usb var usb aygıt takılabiliyor 3g modem filanda
Ufak bir yazılımla bu cihazı telefona cevirebilirmiyiz.
yani kulaklık girişini kullanarak arama yapabilsek
extra progamla usb 3g modemdeki simden sms atsak.
Sms olayı kolay yoksa bile programla olurda kulakla konusmak bilmiyorum

birde Zenithink adında işlemciler var. alırken dikkat edilmesi gereken işlemci/RAM meselesi. 128 likler rağbet görmüyor ama 256 lıklarda fiyat konusunda acımasız gibi. bu tip cihazları ipad ile kıyaslamamak lazım. ancak android işletim sistemi geliştirilme aşamasında. kullandığımız bir çok cep telefonu (HTC-SAMSUNG vs) aynı işletim mantığında çalışıyor. almaya karar verdiğinizde versiyonun android 1.7 nin üzerinde olmasına dikkat edin. bir kaç yabancı forumda güncelleme esnasında cihazın kapandığı ve bir daha açılmadığı tartışmalar arasında. birde cihazın 3G modem ile uyumlu olup olmadığının kesinlikle sorulması gerekiyor. 3G modem üzerinden sms göndermek zaten var. ancak cihazı telefon olarak kullanmayı en başından beri bende düşünüyorum. varolan bütün programlar kredi mantığı ile ücretli hizmet veriyor ve internet üzerinden mobil cihazlarla görüşmeyi sağlıyor (SKYPE misali) 3G modemdeki hattı görüşmek için kullanamayız zira operatör şirketlerimiz modemler için ürettikleri sim kartların sadece data modüllerini açık tutuyorlar. buda sadece internet ve sms amaçlı kullanmak zorunda olduğumuzu gösteriyor. ama alternatifimiz var. benim düşüncem; Türk Telekom Wirofon. ev telefonu üzerinden bir Wirofon hesabı açacağım. program bütün işletim sistemleri ile uyumlu. (bir ara E72 de kullandım) PC ye kuracağımız Wirofon ile uygun bir tarife ile herkesle görüşme imkanımız var. örneğin; ev avantaj 100 paketine abone olursanız aylık 15.5 TL ile aralık ayı sonuna kadar tüm sabit hatlarla akşam 7 sabah 7 arası bedava (dakika sınırlaması yok) her ay sabit hatlara 100 dakika hediyesi var, buda gündüz kullanımına saklanır. cep telefonlarını aramanın dakikası 9.3 kr. Turk Telekomun reklamını yapmış gibi oldum ama bu cihazları telefon olarak kullanmanın (sadece arama yapmak) en mantıklı yolu şimdilik bu gibi. tabi araştırmalarım devam ediyor. bir ikincisi kesin almaya karar verdiğinizde satıcıyı iyi seçin ve yurtdışından alacaksanız paketin üzerine hediyedir ibaresini yazmasını isteyin. gümrüklerle uğraşıp masrafa girmeye değmez. bu aralar elinizi çabuk tutun bayram dolayısıyla gümrükler sorun yaşatmaz. ben bugün yarın siparişi vereceğim. bir ikincisi yurtdışı için ödemelerde kendinizi daha çok güvende hissetmek için Paypal hesabınıza sanal kart tanımlayın. Alan, sipariş veren yada şu an bu ürünlerden kullanan arkadaşların burda yorumlarını ve değerlendirmelerini okumak isterim.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
ipad almak çok mantıksız aynı andan birden fazla işlem yapılamıyor oyuzden bu ürünler daha çok işlevsel oldugunu düşünüyorum
Doğru söylüyorsun bi de tablet pc lerin bütün pc leri öldüreceğini söylüyorlar. Bana çok mantıksız geliyor :D:oke:

mater.dolorosa

mater.dolorosa

Üye
Doğru söylüyorsun bi de tablet pc lerin bütün pc leri öldüreceğini söylüyorlar. Bana çok mantıksız geliyor :D:oke:

Tablet PC lerin bütün PC leri öldüreceğini bende sanmıyorum. O kadar çok ev ve iş kullanıcısı mevcut ki, Tabletler bunların önüne geçemez. Açıkçası önümüzdeki bir kaç yıl tabletlerin devri olacak gibi. Ellerinde ipode touch yada iphone gördüklerimiz ipad tabletlere akın edecekler :) bir kaç yıl önce HP gibi firmalar dokunmatik ekranlı notebooklarını piyasa çıkardılar ama pek alıcısı olmadı. Casperda Türkiye'ye Nirvana serisinden bir dokunmatik pc getirdi diye hatırlıyorum ama oda tutulmadı. Tablet PC lerin ise İpad'den doğan bir albenisi var. Bakalım zaman ne gösterecek :islik

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
olurmu öleşey hiç birşey öldüremez.
Hadi i7li, 8gb ddr3ram,1 tbhdd, 1gb ddr3 ekran kartlı bir tablet çıkarsınlarda Fu.ll HD olarak Cod6 oynayalım:ehe
Ben oynuyorum mesela

darkmoon34

Üye
bu tablet pc yeni bri şey değil arkadaşlar bu tablet pclerin ilk ataları tablet lerin 1990 lılarda çıkış amacı dünyadaki kağıt tüketimini azaltmak içindi.. yani çizim yapmak not tutmak falan içindi zaten eski tabletlere bakarsanız hepsinin kendine ait bir kalemide vardı.. sonradan zaman geçdikçe tabletlerde şekillendi işlemci eklendi artık tabletlere online gazete okuma dergi kitap e-book reader gözüyle bakılmaya başlandı.. şimdide en son haline geldi..

bir tabletden asla bir pc nin perfromansı kullanımını bekleyemessiniz beklemeyinde zaten.. tablet gazete dergi kitap okumak internette pasif gezmek yani mesela bu forumda gezip okuyabilirim ama iş aynen şu yazıyı yazmaya gelse tabletlerdeki qwerty klavye tam bir eziyet olabiliyor... yani kısaca facebook bu tip forumları gezmek kolaçan etmek basit işlemler yapmak hesap makinesi falan için ideal..

ama fazlasını bir notebook daki işlemsel işlevi beklemeyin... alanlar zaten ne amaçla aldıkalrını bilirse çok memnun kalırlar ama bir notebook işini görmelik düşünenler hayal kırıklığına uğrar..

hakankapyapar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar uzun bır arastırma sonucunda cıhazı 180 tl ye aldım.
cıhaz parasına gore super otesı. yanlız alacak arkadaslara tavsıyem 256 mb ram olan modellerı alsınlar.
benım aldıgım cıhazda 128 mb ram var. muzık ve ınternet konusunda dıyecek hıcbırsey yok. sadece google android 1.7.4 versiyonunu kullandıgı ıcın flash destegı olmaması kotu. sanırım android 2.2 uzerı sıstenmlerde flash destegı gelmıs. yüklenebilen proğram olarakta cok ama cok fazla alternatifi var. oyun dersenişz binlerce.

ama masaustu pc ıle vede ipad ilede karsılastırmak mantıksız olur.
cunku fıyatı bellı bır urun fazla bırsey beklememk gerek. masaustunun ekran kartı parası kadar bır tutarıu var. tasınabılır portatıf bır urun olarak cok kullanıslı
benımde alırken bıraz tereddütlerim vardı.
egerkı kullanamassam araca monte ettirir mp3 ve video izlerim düsüncesıyle aldım. ama sımdılık bu dusuncemden vazgectım. su anda ıstedıgım herseyı verıyor bana.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar merhaba,
7" android pc almak istiyorum apad marka. ama bazı tereddütlerim var çin malı oldugu ıcın vede android konusuna yabancı oldugum ıcın, konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum.

1. üründe flash desteği varmıdır. youtube benzeri sitelerden video izlenebılrımı.
2. urunde 256 mb ram oldugu soylenıyor. sizce yeterlımıdır.
3. divx konusunda sorun cıakrtırmı.
4. cep telefonlarında kullanılan android yazılımı ıle tablette kullanılan yazılım arasında fark varmıdır.
5. sitedeki android yazılımları tablet pc lerde calsıyormu

ayrıca kullanan arkadaslarda olumlu veya olumsuz tecrubelerını belırtırlerse cok sevınırım.

1. urunde flash destegı yok ama youtube tan program yardımıyla vıdeo ızlenebılyıor.
2. benım aldıgım urunde 128 mb ram mevcut. bıraz yavas kalıyor.
3. divx konusunda ıyı bır program bulamadım. ama mp4 konsunda canavar.
4. cep telefonunad kullanılan butun programları calsıtırıyor.
5. sitedekı programlar tablette calısıyor. hatta kendıne ozel app store dan ıstedıgınız programları yukleyebılıyorsunuz

--------------- Ekleme ---------------

merak ettiğiniz baska bır konu varsa eger ürünü kullanmakta olan bırı oalrak sorularınıza cevap verebılırım

cezza8181

Üye
arkadaşlar bu ürün uzun süredir benimde takibimde(1 ay gibi).öncelikle alan arkadaşlar nereden almış ben şuan gittigidiyordan teklif verdim.Daha uyguna alabileceğim bir yer varmı(250-300ytl ye mal olur ggidiyorda)? ve her usb girişi olan 3g modemi çalıştırıyormu? Son olarakta garantisi varmı ve garanti noktaları nereler?
şimdiden teşekkürler...

enis27

Üye
merhaba arkadaşlar eğer alacaksanız benim size tavsiyem archos 5 int. tablet olabilir. ürünü yaklaşık 2 aydan beri kullanıyorum. vireless,bluetooth,gps, android işl. syst. var. 160 gb hdd mevcut. müzik dinlerken 22 saat film izlerken 6-7 şarj ömrü var bence fiyatına göre (710 tl. deli karga diye bir sitede ve hızlı al da var) ı pad bile bu rahatlığı sağlayamaz.

hakan30

Üye
Ben onyo marka 7 inc tablet pc aldım 399 tl arka kapak titanyum hdmi kablo ile lcd takıp youtube video izleyebiliyorum tek eksiği 3g yok yanında gelen klavye ile ntbook gibide kullanıyorum

loweyou38

Üye
hgjklşlkjhgömkjhvbnm

bycnn

bycnn

Üye
arkdaşlar bnde almayı planlıyorum fakat aklıma takılan bu tabletlerde facebooktan videoları izleyebiliyormuyuz yada herhangi bi siteden film filan izleyebiliyrmuyuz facebooktaki oyunlarıda acıyormu acaba?

carismaenes

carismaenes

Üye
bu tabletler hakkında pek bi bilgim yok acaba sim kart girişi olanını bulabilir miyim ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt