hakankapyapar
Üye
apad marka 7" android tablet pc hakkında
arkadaslar merhaba,
7" android pc almak istiyorum apad marka. ama bazı tereddütlerim var çin malı oldugu ıcın vede android konusuna yabancı oldugum ıcın, konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum.
1. üründe flash desteği varmıdır. youtube benzeri sitelerden video izlenebılrımı.
2. urunde 256 mb ram oldugu soylenıyor. sizce yeterlımıdır.
3. divx konusunda sorun cıakrtırmı.
4. cep telefonlarında kullanılan android yazılımı ıle tablette kullanılan yazılım arasında fark varmıdır.
5. sitedeki android yazılımları tablet pc lerde calsıyormu
ayrıca kullanan arkadaslarda olumlu veya olumsuz tecrubelerını belırtırlerse cok sevınırım.
7" android pc almak istiyorum apad marka. ama bazı tereddütlerim var çin malı oldugu ıcın vede android konusuna yabancı oldugum ıcın, konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum.
1. üründe flash desteği varmıdır. youtube benzeri sitelerden video izlenebılrımı.
2. urunde 256 mb ram oldugu soylenıyor. sizce yeterlımıdır.
3. divx konusunda sorun cıakrtırmı.
4. cep telefonlarında kullanılan android yazılımı ıle tablette kullanılan yazılım arasında fark varmıdır.
5. sitedeki android yazılımları tablet pc lerde calsıyormu
ayrıca kullanan arkadaslarda olumlu veya olumsuz tecrubelerını belırtırlerse cok sevınırım.

bir kaç yıl önce HP gibi firmalar dokunmatik ekranlı notebooklarını piyasa çıkardılar ama pek alıcısı olmadı. Casperda Türkiye'ye Nirvana serisinden bir dokunmatik pc getirdi diye hatırlıyorum ama oda tutulmadı. Tablet PC lerin ise İpad'den doğan bir albenisi var. Bakalım zaman ne gösterecek