Anycool T899 Hakkındaki Tüm Paylaşımlar Programlar USB Bağlantısı ve Bilmeniz Gerekenler

Sponsorlu Bağlantılar

fth.43

Üye
    Konu Sahibi
Anycool T899 Hakkındaki Tüm Paylaşımlar Programlar USB Bağlantısı ve Bilmeniz Gerekenler
slm arkadaşlar anycool marka cep telefonlarının tüm paylaşımını burada yapalım mesela bende anycoolt899 var bazı bildiğim şeyleri paylaşayım :deal:1.PAYLAŞIM( VODEFONEYERİNE TELSİM yazıyosa otomatik saati güncelle yapın ):deal:2.PAYLAŞIM(gizli menüsü var bunun *#3646633# yapınca gizli menü çıkıyor yalnız burada HİGHT SPEED SEÇENEĞİNİ sakın ama sakın kurcalamayın telefon göçüyor ):deal:3.PAYLAŞIM(.usb bağlantısı *#3646633# yapıyosun 2,seçenek aygıtım ve ordan kümesi uart seçeneğine giriyoruz 1,seçenek uartsettings e ordan şu seçenekleri yapıyoruz TST-PSCONFİNG hiçbiri 115200 2,seçenek uartdüzenleşim uart1 115200 yapıyoruz onayladımmı telefon kendini kapatıp açıyor. açılmazssa kendiniz açın ve pc bağlantınız oluyor bazılarıda telefon kapalıyken bağlanıyor .)DAHA BİLGİLER KAZANDIKCA SİZİNLE PAYLAŞICAM

• Beğen
Tepkiler: bvnvbnvb

gissever

Üye
arkadaşım... bende de matsu hk900 var. yazdığın kodlar bende de çalışıyor ve baya işime yaradı... çok sağol.. yalnız vodafone yerine telsim yazınca otomatik saati güncelle yapın yazmışsın. bunu bulamadım nasıl yapılıyor? yardımcı olursan çok sevinirim...

ceminixxx

Üye
arkadaşlar bende anycool t628 var nasıll proğram oyun yüklenir

kusbunar

Üye
Kardeş ben kodları giriyorum ama tık yok ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

fth.43

Üye
    Konu Sahibi
vodefone yerine telsim yazıyosa ayarrlar bölümünden saat ayarları var saat ayarını yazlık saat uygulaması diye bişi var bu aslında her telefonda var ama bu telefonlarda yazlık saat uygulaması diyor işte o bölümdeki ayarı açın telsim yazısı vodefone oluyor saygılar

fth.43

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benden size tavsiye hemen elinizdeki çin telefonlarını çıkarın çünkü ne video açıyor nede başka istekleri karşılıyor nokıa samsung vb gibi telefonlardan şaşmayın

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
paylasım ıcın tskk

sago_000

Üye
slm arkadaşlar bende anycool t899 var ben gizli menüdeki HİGHT SPEED SEÇENEĞİNE bastım ve telefonum kapandı ve açılmıyor nasıl yapabilirim çok acil yardıma ihtiyacım var

Odysseus

Odysseus

Üye
Gizli menülere girdiğinizde maalesef sonuç bu olabiliyor. Sizin veya bizim yapabileceğimiz birşey yok servisle görüşmelisiniz.

y.kazanbas

Üye
çin malı telefonlarına neler yüklenir

1eren1

1eren1

Üye
çin malı telefonlara hiç bişi yükleyemezsin kardeşim ne tema ne oyun nede video oda bazılarını açıyo sadece müzik yükleyebilirsin bu telefonlar hem saglıga çok zararlı hemde dandik bi işletim sistemi dandik bi dokunmatik ve kanserojen etkilere sahip bi plastik ile üretiliyo.Bende kullandım 6 ay ama müzik dinlemek sms atmak ve konuşmaktan başka bi işe taramayan telefonlar toplulugu . size dicem satın kurtulun bu telefonlardan yoksa daha çok başınız agrır bu telefonlardan :hmmm

egelim35

Üye
Arkadaşlar 1 ay önce anycool v999 telefon aldım. birdenbire dokunmatik ekran configrasyonu bozuldu. menüdeki ikonlardan istediğine dokunamıyorsun ayarlar tuşu alt kenarda onu kullanamadığım için configresyon ayarı yapamıyorum. NE YAPMAM LAZIM BİLEN BİR ARKADAŞ YARDIM EDERSE ÇOK SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

mekansahibi

mekansahibi

Üye
ben denedim olmadı teknik servise götürdüm yapamadı meğer data kablosundanmış yenisini aldım 3liraya şimdi zehir gibi çalışıyor

hakan kmzk

Üye
arkadaşım *#3646633# yaptım orda higth speed sim'e girdim tel kapanda bi daha açılmadı :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım *#3646633# yaptım orda higth speed sim'e girdim tel kapanda bi daha açılmadı ne yapmalıyım

Üst Alt