Anycool m9 mu Dolia m9

Sponsorlu Bağlantılar

SouLLeSS7

SouLLeSS7

Üye
    Konu Sahibi
Anycool m9 mu Dolia m9
anycool m9 ve dolia m9 arasında ne gibi farklar var.Ya da Hangisi Daha iyi ?

yarinkapinda

Üye
ne anycool ne dolia m9 pixma compeq aynı fiyata daha üstün özelliklere sahip ve daha kalitelidir.
yarinkapinda.com
212 511 92 99

ugur_guner

Üye
arkadaşlar.ben ocak ayında gittigidiyor dan ''firsatcepte'' isimli satıcıdan 359 TL ye 3 taksit olarak bir dolia m9 aldım.aldığıma da milyon kere PİŞMAN OLDUM.!!!!
1-HERŞEYDEN ÖNCE satıcı,malı satarken çok samimi ama satış sonrası SIFIR.HEMDE SIFFFFFIIIIIIIIIIIIR.
2-ürün bana mikrafonunu arızalı olarak geldi.ben kıbrıs da yaşıyorum ve buraya direk korgo göndermek meşakatli oldugundan ,malı aldıktan 1 hafta sonra İzmir den Kıbrıs a gelecek bir bayan arkadaşıma gitirttim telefonu.bayan oldugundan kargo gelince incelese biile elektronikten anlamasını bekleyemezsiniz.yani ürün bana gelmeden kontrol edilemezdi.neyse ürün bana geldi 1 hafta sonra.bir baktım mikrafon bozuk.sesim çook derinlerden ve çok cızırtılı gidiyor.
Hemen satıcı ''firsatcepte'' ile irtibata geçtim adam kabul etmiyor.allahım deli olacaktım.Ayıplı mal gönderilmiş,değiştirir misiniz diyorum.yok diyor.teknik servise gönderin felan ıvır zıvır şeyler söyledi.
3-ürününparçaları okadar adii ki anlatmakla bitmez.örnek usb bağlantı kablosu 3.gün bozuldu.yok böyle birşey yaaa.
4-wireless dedikleri bağlantı aracı hiç işe yaramıyor.dibindeki modemden bile ''çok zayıf ''sinyal alıyor.harbi kazıklandık.
5-ekran dokunmatik mi yoksa VURMATİK mi orasını anlayamadım.tepki çook zayıf.işlemesi için vurmak gerek yada parmağı köküne kadar bastırmak gerek ekranın ki işlesin.
6-şarj aletine bir kablo yapmışlar inanın 2 karışı geçmez.malzemeden okadar çalmışlar ki inanamazsınız.

SİZ SİZ OLUN BİLDİĞİNİZ MARKADAN ŞAŞMAYIN.BU ÜRÜNE DE ASLA AMA ASLA BULAŞMAYIN,HELE HELE BU gittigidiyor da ki ''firsatcepte'' satıcısına hiç bulaşmayın.

altinelmas

altinelmas

Üye
bende aynı şahıstan dolia m9 aldım üç dört ayı geçti kullanıyorum tek sıkınım bu ürünler jad dosyasını çalıştırmıyor ve internete gprs den bağlanınca yüklediğiniz programdan çalışmıyor kendi uygulaması var oda dandikfaceden falan video indiriyor ama gösteremiyor fırsatcepteon üzerinden dokuz abicim diğer özellikler gayet güzel ama çin malı mı birdaha asla almam sizde almayın

isosun

Üye
al benden de o kadar bu çin malları kadar adi mal yokmuş bunu myphone m9 aldıktan sonra anladım fiyatının ucuz olması cazip hale getiriyor bu dandik malları sakın almayın derim ben taksitli aldım taksidi bittsin hemen satacağım bi daha da asla kapıma sokmam bu adi çin mallarını.

ihsankurt

Üye
abicim bu çin malı telefonların yanına yaklaşma..rüyanda görsen hemen uyan :)) nokia 3310 al kullan daha memnun kalırsın vallahi

hsndurdu

Üye
gitti gidyordan bende dolia m9 telefon aldım ama çok çok çok çok çok çok çok pişman oldum yazıklar olsun bu siteye yazıklar olsun bu telefonu satana çok çok çok ayıp arkadaşlar sakın çin malı almayın bizim elimiz yandı sizin eliniz yanmasın çin malı 5 para etmez.

melih06628

melih06628

Üye
Ne farkeder? İkisi de çin malı. Hem SAR değeri yüksektir onların, zarar görürsün. Git bir Samsung al :)

eyuptolga

Üye
arkadaslar gazıantep bu cın malları ıle dolu nereye baksanız sahte İphoneler pixma compeq veya doli ora gıbı ve adını daha telefuz edemıyecegım bır ton cın malı telefon dolmus aartık pıyasa ya cıktıgımda herseyde iphone tarzı telefon gormekden bıkıyorsunuz her yerde ayrı fıyatlar daha da otesı adamlar bu konuda oyle ustalasmıs kı mesela bır alıs verıs yapmak ıcın dukkana gırdıgınız de sızın cıhazı bılıp bılmedıgınızı anlıyorlar ve sahte telefonun kılıfını menusunu iphone ıle aynı yapıp orjınal dıye satenlar var ınanın burda sızın bahsettıgınız ancooly ora doli veya pixma compeq m9 larının degerı 150 tl ve bunlara gelıs fıyatı 99 usd sıze soruyorum sımdı sızce mantıklımı bu eger antepde baglantıları olan varsa gelsın buralardan alsın yoksa da gıtsın orjınal telefon alsın cunku bunların faturası garantısı hepsı duzme....

aktamanan

Üye
aynen söylenenler doğru.telefonun görünüşüne aldanmayın google de araştırın bir allahın kulu da iyi dememiş.ben 8 ay kullandım güya wi fi için almıştım internette %90 sayfaya giremiyorsunuz.şar aleti 2. gün nanay oldu,dokunmatik saçmalıyor,anlatmayla bitmez kısacası çin malından özellikle dolia m9 dan uzak durun yazık verdiğimiz paraya.

bravehuso

Üye
ben 2 yıl kadar kullandım wifi bağlantısı iyiydi bolt üzerinde giremiyeceği sayfa yok fakat video oynatmaz bir proğram aklımda değil o proğram ile video 3 g iniyor ve seyredebiliyorsunuz sistemi karışık teknik servis chip ayarları var şifreyle buraya giriyorsunuz performans için fakat çok doğru değil 4-5 sefer elimden düştü birşey olmadı fakat dokunmatik ekranı cebimde bozuldu ekran uyduramadılar benim aldığım tarihte nokia nın 850 -900 tl telefonların aşamadığı şifreleri aşıp sisteme giriyordum iyiydi güzeldi ama şimdi zamanı bitti HTC DESİRE 2.1-2 ANDROİD TELEFONLARI ÇOK GÜZEL HIZLI VE YAPMADIĞI YOK YANİ ALACAĞINIZ TELEFON ANDROİD 2.1 VEYA 2.2 DEN AŞAĞI OLMASIN GARANTİLİ OLSUN FİYATIDA PEŞİN 850 TL İLE 1250 TL ARASI başka aynı model tlf larda var saygılar haber geçmiş ama yorum için yazdım.bilgilerinize.

Takipçi Satın Al

Üst Alt