arkadaşlar.ben ocak ayında gittigidiyor dan ''firsatcepte'' isimli satıcıdan 359 TL ye 3 taksit olarak bir dolia m9 aldım.aldığıma da milyon kere PİŞMAN OLDUM.!!!!
1-HERŞEYDEN ÖNCE satıcı,malı satarken çok samimi ama satış sonrası SIFIR.HEMDE SIFFFFFIIIIIIIIIIIIR.
2-ürün bana mikrafonunu arızalı olarak geldi.ben kıbrıs da yaşıyorum ve buraya direk korgo göndermek meşakatli oldugundan ,malı aldıktan 1 hafta sonra İzmir den Kıbrıs a gelecek bir bayan arkadaşıma gitirttim telefonu.bayan oldugundan kargo gelince incelese biile elektronikten anlamasını bekleyemezsiniz.yani ürün bana gelmeden kontrol edilemezdi.neyse ürün bana geldi 1 hafta sonra.bir baktım mikrafon bozuk.sesim çook derinlerden ve çok cızırtılı gidiyor.
Hemen satıcı ''firsatcepte'' ile irtibata geçtim adam kabul etmiyor.allahım deli olacaktım.Ayıplı mal gönderilmiş,değiştirir misiniz diyorum.yok diyor.teknik servise gönderin felan ıvır zıvır şeyler söyledi.
3-ürününparçaları okadar adii ki anlatmakla bitmez.örnek usb bağlantı kablosu 3.gün bozuldu.yok böyle birşey yaaa.
4-wireless dedikleri bağlantı aracı hiç işe yaramıyor.dibindeki modemden bile ''çok zayıf ''sinyal alıyor.harbi kazıklandık.
5-ekran dokunmatik mi yoksa VURMATİK mi orasını anlayamadım.tepki çook zayıf.işlemesi için vurmak gerek yada parmağı köküne kadar bastırmak gerek ekranın ki işlesin.
6-şarj aletine bir kablo yapmışlar inanın 2 karışı geçmez.malzemeden okadar çalmışlar ki inanamazsınız.
SİZ SİZ OLUN BİLDİĞİNİZ MARKADAN ŞAŞMAYIN.BU ÜRÜNE DE ASLA AMA ASLA BULAŞMAYIN,HELE HELE BU gittigidiyor da ki ''firsatcepte'' satıcısına hiç bulaşmayın.