Anycool F818 Tema Veya Oyun

aslında anycool teller nes uzantılı oyunları açıyor hafıza kartındaki games kılasörüne atıosun oradanda
telı acıp
oyun oynanan yerden similator games oradan list işte orada oyunlar bende t838i var çalıştırıo

ya eyvallah saolasın da nasıl açılcak buuu

Odysseus

Üye

Banlı bilgin

accdy

Üye
hala tema bulan yok mu ? bu telin baştan aşağı bir işletim sistemine ihtiyacı var..

zeyno12

Üye
teşekkürler siteyi verene..

HİTOZ

Üye
Arkadaşlar
insanlarla dalga mı geçiyorsunuz z1 kullanıcısıyım size güvendim üye oldum bu sitede hiçbisey yok bide bende sizin gibi tuzağa düşüp aldım bu teli memnun değilim

kardeş indirdim şifre istiyor

üç ayda kapatılma lafı varya yalan kjim sölemişse aylarca kullananları biliyorum oyun yüklendiğine ve diğer telefonlaradan daha kaliteli oyun oynandığına eminim bunun bi programı var galiba ama halen araştırıyorum

xm5

Üye
üye ol aradığını bulma

ozaks

Üye
Sitede sorun var

Sitede sorun yok bence sende var bu sıte en güzel mobil site her türlü bilgi mevcut sorunun ne olduğunu yazda yöneticiler yardımcı olsun en azından.

başlıkları görüyorum anycool tema oyun die bi bakıom o da bizden istiyo bu ne yaa

1eren1

Üye
içindeki oyunlar işletim sistemiyle gelen oyunlar dikkat ettiyseniz onları silemiyosunuz ayrıcada başka oyun yükleyemiyosunuz velasıl yüklenebiliyo diyelim ancak ve ancak bir tane belki iki tane atari oyunundan başka bişi yükleyemezsiniz 5 para etmez bu telefonlar satın kurtulun

nerde acaba program veya oyunLari? göremiyorumda?

niko0270

Üye
denemek lazım msj devamını sonra yazarım...