Haber AnTuTu’dan Samsung Galaxy S7’nin teknik özellikleri geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
AnTuTu’dan Samsung Galaxy S7’nin teknik özellikleri geldi
Samsung’un yeni nesil amiral gemisi modeli Galaxy S7’nni teknik özellikleri detaylanmaya devam ediyor…



Samsung’un yeni nesil amiral gemisinin duyurulmasına çok az bir zaman kaldı. Bir süredir amiral gemisi akıllı telefon modellerini İspanya, Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi, MWC’de sunmayı tercih eden firma, bu sene de geleceği bozmayacak ve Galaxy S7 adı ile yeni cihaz Şubat ayı sonunda MWC 2016’da resmi olarak duyurulacak.



Hatırlanacağı üzere bir süre önce SM-G935A model numarasına sahip olan Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti içeren versiyon AnTuTu’da ortaya çıkmıştı ve duyuru tarihi yaklaştıkça farklı firmalardan bilgiler de gelmeye devam ediyor ve şimdi de AnTuTu üzerinden SM-G930F model numarasına dahip Galaxy S7 cihazın teknik özelliklerine dair bilgiler geldi.

AnTuTu’nun kendi Weibo hesabı üzerinden Samsung Exynos 8890 yonga seti içeren ve SM-G930F model numarasına sahip Galaxy S7’ye ait olduğu kaydedilen teknik özellikler paylaşıldı.

Buna göre yeni akıllı telefon 5.1″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek ve akıllı telefonun ekran çözünürlüğü de 2560×1440 piksel Quad HD olacak. 4GB sistem belleğine sahip olacak olan akıllı telefon 64GB dahili veri kapasitesi içeriyor.

12MP arka kamera yer alırken, Galaxy S7’nin ön kamerası da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Samsung Exynos 8890 yonga seti Custom SOC olarak gelirken, dört Mongoose + dört Cortex-A53 çekirdek olmak üzere sekiz çekirdekli işlemci içeriyor ve grafik işlemci de Mali-T880 olmakta.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...y-s7nin-teknik-ozellikleri-geldi-h215693.html
 


Koradam

Üye
Kameranın nasıl olacağını merak ediyorum 12Mp psikolojik olarak millete negatif gelecek fakat sensör ve lens daha kaliteli işe 100mp den daha iyi olur
 
seco_can_can

seco_can_can

Üye
kameranın 12 olmasına takılmayın iphone de kaç senedir 8 mp di ama ...
 
seco_can_can

seco_can_can

Üye
meseleyi hemen yanlış yerden anladın diyorum ki o kenarda yazan mp değerine aldanma
 
seco_can_can

seco_can_can

Üye
yani işte şahsen z3 kullandım 20 mp yazıyor ama sadece yazıyor yani lumia kullandım 8 mp ile o z3 den daha canlı pürüzsüz resim çekebiliyordu
 


Üst Alt