Eray1910 Üye Galaxy S4 i9505 Kitkat 4.4.2 yeni yükledim biraz ayar çekmem lazım 4.3 de biraz ayar çekince 29 bin küsürlerdeydim biraz düşüş yaşadık
Galaxy S4 i9505 Kitkat 4.4.2 yeni yükledim biraz ayar çekmem lazım 4.3 de biraz ayar çekince 29 bin küsürlerdeydim biraz düşüş yaşadık
M.F.E Üye bahaddin53' Alıntı: telefon performansını artırmak için neler yapabiliriz ? Genişletmek için tıkla ... overclock yapabilirsin veya costom rom yukleyebilirsin.
bahaddin53' Alıntı: telefon performansını artırmak için neler yapabiliriz ? Genişletmek için tıkla ... overclock yapabilirsin veya costom rom yukleyebilirsin.
M.F.E Üye bahaddin53' Alıntı: Custom rom olmazda overlock nasıl bişeyv? Genişletmek için tıkla ... overclock islemci hizini yukselterek telefonunu hizlandirir ama batarya daha cabuk tukenir. overclock destekli kernel yuklemelisin ve root yapmalisin.
bahaddin53' Alıntı: Custom rom olmazda overlock nasıl bişeyv? Genişletmek için tıkla ... overclock islemci hizini yukselterek telefonunu hizlandirir ama batarya daha cabuk tukenir. overclock destekli kernel yuklemelisin ve root yapmalisin.
reflex Üye wwwhmz' Alıntı: Nexus 4, Slim Rom + Faux Kernel Genişletmek için tıkla ... Bişi sorucam 3d puanı 3800 ken naıl oluyoda 5000 e yakın bi puan artıyo anlamış deılım 24344-16793 cpu+gpu ikiside oc lumu
wwwhmz' Alıntı: Nexus 4, Slim Rom + Faux Kernel Genişletmek için tıkla ... Bişi sorucam 3d puanı 3800 ken naıl oluyoda 5000 e yakın bi puan artıyo anlamış deılım 24344-16793 cpu+gpu ikiside oc lumu