İphone 6 ya bak ya süperiphone 6 [emoji1]
Baya iyiymişiphone 6 [emoji1]

Tamam kardesim iyide bu ios yani android gibi gereksiz programlarla dolu degil.Android olsaydi o 30000 i gecemezdi.(Ozellikler bakimindan [emoji41])Baya iyiymiş![]()
Bence dusuk.Gm discovery elite ile esit bir cihaz bu ve benim elite 39bin aldı.Senin 36bin bence 40 olnasi gerekiyor.Antutuya guvenmiyom ben hacı [emoji4]G2 stock ve rootsuz
Nexus 9 56K alıyor ona ne demeliBaya iyiymiş![]()

Düşündürücü [emoji1] [emoji1]Nexus 9 56K alıyor ona ne demeli![]()
Aynen öyle [emoji5]️ özellik olarak laf edilmez ama android işi bozuyo işte.Tamam kardesim iyide bu ios yani android gibi gereksiz programlarla dolu degil.Android olsaydi o 30000 i gecemezdi.(Ozellikler bakimindan [emoji41])
Yok guncelleme yeri yok discovery gucu yok hizlandirici. Widgetlar daha cook…. O yuzden dusuk aliyozAynen öyle [emoji5]️ özellik olarak laf edilmez ama android işi bozuyo işte.
Bilemem de artık. Daha önceden note 3 kullanıyodum. Telefonda 3g ram var ama neredeyse full dolu oluyodu. İp6 da 1 gb ram var yarısından fazlası boş kalıyo. Android çok ram kullanıyo ve bi zaman sonra kasmaya başlıyo. İos bu yüzden 1 adım önde bana göre.Yok guncelleme yeri yok discovery gucu yok hizlandirici. Widgetlar daha cook…. O yuzden dusuk aliyoz
Şimdiden hayırlı olsun [emoji5]️Bende yarin allahin izniyle ip6 ya geciyorum 64 gb kasakina
Bende hiç inanmam antutu saçma bir programBence dusuk.Gm discovery elite ile esit bir cihaz bu ve benim elite 39bin aldı.Senin 36bin bence 40 olnasi gerekiyor.Antutuya guvenmiyom ben hacı [emoji4]
İnsan üssü varlık oNexus 9 56K alıyor ona ne demeli![]()

EyvallahBende yarin allahin izniyle ip6 ya geciyorum 64 gb kasakina
Sende hangi cihazlar var ?
Bi aralar moto g vardı, telefon bölümünde şu an desire 816 yazıyor sen z1 mini den antutu ss si atıyon 
Ohooo 816 dan sonra Nexus 5 aldımSende hangi cihazlar var ?Bi aralar moto g vardı, telefon bölümünde şu an desire 816 yazıyor sen z1 mini den antutu ss si atıyon
![]()