Antutu Benchmark Sonuçları(Results)

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
buda en son güncell test programı ile

[/URL][/IMG]

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar benim telefonu neden one x olarak görüyor bu antutu :hmmm

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

ilk defa bu sonuca ulaştım bi daha yanına yaklaşamıyorum yaklaşamıcamda galiba :D

avcitalip

avcitalip

Üye

golged96

Üye
Ya bende s3 var sadece 1 test yaptim puanim 10552 cikti sizce bu normal mi? Not: stock rom , guc tasarrufu acik degil ! Normal degilse bu puani nasil arttirabilrim simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim duzenleme : simdi bir test daha yaptim onda da 14781 cikti

emreli01

emreli01

Üye

one x+ normal one x'in overclocklu hali olduğu için olabilir :hmmm

sen nasıl note 2'yi geçtin :)

bende anlamadım :D ben skorun bu kadar yüksek oldugunu bilmiyordum yani çok iyi oldugu anlamına geldigini bilmiyoırdum şimdi yeni yeni kavrıyorum 20bin üzerileri puanları daha iyi oldugunu
htc one 22bin küsür dü ben yaklaşmışım ama birdaha bu puanı görmüş değilim :)
artık o kadar dert etmiyorum bu antutuyu çünkü anladımki samsung telefonlara özel tasarlanmış bi uygulaama :D program adil sonuç kesinlikle vermiyor !

PriZm

PriZm

Üye
Bazen öyle aşırı derecede saçma skorlar çıkabiliyor.Galaxy S kullanırken bir keresinde 12.xxx skor çıkmıştı :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye

PriZm

PriZm

Üye

:d:

PriZm

PriZm

Üye
Birde 5 yıldız almış :zuhaha:

emreli01

emreli01

Üye
Bazen öyle aşırı derecede saçma skorlar çıkabiliyor.Galaxy S kullanırken bir keresinde 12.xxx skor çıkmıştı :D

Bu antutu o kadarda inandırıcı gelmiyor samsung için yapılan bir uygulama olduğu belli :-) :-)

mertcan01

mertcan01

Üye
Antutu note 2 de orginal deger kac olmali ? Ben ilk bilmeden denedim 14500 cikti daha sonrs guc modunu iptal edip denemek lazimmis. Iptal ettim denedim 17500 cikti. Normal mi anormal mi ? Anormal ise sorun ve cozumu nedir arkadaslar ?

Samet.25

Antutu note 2 de orginal deger kac olmali ? Ben ilk bilmeden denedim 14500 cikti daha sonrs guc modunu iptal edip denemek lazimmis. Iptal ettim denedim 17500 cikti. Normal mi anormal mi ? Anormal ise sorun ve cozumu nedir arkadaslar ?

normal bence senin degerler bu antutuya fazla guvenmemek lazim bende az once yaptim s3 mini 7007 dedi diger s3 minilere baktim kimi 4000 lerde kimi 14500 lerde kiminin ekran cozunurlulugu farkli yaziyo filan o yuzden guvenmiyorum kendi kendime deniyorum oyunlardaki performansina filan bakarak daha mantikli geliyo

PriZm

PriZm

Üye

Note 2 de normal olması gereken 17000-18000 arası.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
galaxy s4 ı9500 26860 sizce nasıl? romsuz saf galaxy s4 :)

ByPotter

ByPotter

Üye
Xperia Z 21096

• Beğen
Tepkiler: SalihByk
aleranol

aleranol

Üye
Gençler rekorum 21679 a Yükselttim ancak rom sırasına tel hafızasında kaldı ss. Tahmin edin noldu :stres:

PriZm

PriZm

Üye
Az daha zorla S4 ü geçersin :D

NovaThor

NovaThor

Üye
o puanlari nasil yukseltiyorsunuz ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt