1.6 ghz ile 849 CPU puanı mı?
Eziğiz ama yaza kadar idare edicez

S3 tasarruf modundayken 9145 Yapmis kapattiktan sonra 12binlerde falanbenimkidide tasarruf modundaydi cikartsaydim görürdünüz siiz
![]()
![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdusuk almaya başladım olamaz. 1000 puan düşük![]()

Valla beni dellendirmeyin oc yaparsam ucarsinizcidden stok cok iyi benim.

Sadece yazılım güncellemelerini yaptım telefondan o kadar. Bilgisayara bağladığımda ise müzik ve resim atıyorum yada alıyorum o kadar 
Hocam ben hiç anlamıyorum o işlerden
Telefonu aldığımdan beri aynı. Format bile atmadımSadece yazılım güncellemelerini yaptım telefondan o kadar. Bilgisayara bağladığımda ise müzik ve resim atıyorum yada alıyorum o kadar
![]()

Unutma ben de bir hTc fanıyım ondan dolayı çok şey ettirme hani hava olsun diye söylemedim onu 
Hocam ben hiç anlamıyorum o işlerden
Telefonu aldığımdan beri aynı. Format bile atmadımSadece yazılım güncellemelerini yaptım telefondan o kadar. Bilgisayara bağladığımda ise müzik ve resim atıyorum yada alıyorum o kadar
![]()
Malum benchmarka bütün bileşenleri katıyor program gpu, yazma-okuma hızı vs. 
evet buradayıomBenim ss i koymamı ister misin? Rom değişik kernel aynı
- - - Eklendi - - -
Ha bu arada behzat ç kardeşim helal olsun htc ye onun o kadar bile yoktu skoru iyi düzeltmişler telefonuUnutma ben de bir hTc fanıyım ondan dolayı çok şey ettirme hani hava olsun diye söylemedim onu
- - - Eklendi - - -
oc zaten bi tek cpu dan en fazla 500 bilemedin 1000 puan farkettirirMalum benchmarka bütün bileşenleri katıyor program gpu, yazma-okuma hızı vs.
![]()