Antutu Benchmark Sonuçları(Results)

Seglopsi

Üye
Zannedersem gecen sene olacak böyle bir idda ciktiydi samsungun yüksek puan olayinda birseyler yaptigini..

Şöyle bir durum var exynos chipsetlerde işlemcinin bütün çekirdekleri benchmark tarafından test ediliyor ve puan olarak yazılıyor ancak normal şartlarda işlemcinin 4 çekirdeği çalışırken 4 çekirdeği çalışmıyor. Bundan sebeple samsung hile yapıyor denildi. Aslında bence doğru olan da performansta asıl yükü çeken a15 çekirdeklerinin çalışması. Adil sonuçlar için exynos chipsetlere antutu'nun yeni yazılım üretmesi lazım.

Tepkiler: Sucrofe ve Akhtoher

Akhtoher

Üye
+1

hiç bir zaman tüm çekirdekler çalışmıyor telefon 1.3 ghz ye kadar ilk 4 çekirdeği daha sonrada diğer 4 çekirdeği kullanıyor yani antutuda sadece 2. 4 çekirdek çalıştığı için bir sorun yok

Sucrofe

Üye
En doğru puanı root izni alarak verebilir.

furkey

Üye
En doğru puanı root izni alarak verebilir.
Sence en doğru puan yapabileceği puan mı yoksa normalde aldığı puan mı? Bişeylerle alınan puanlar göz boyamaktan başka bişey değil. 2 dk kullanımda telefonu sıcaktan patlatacak bir performans yerine gerçekte alacağın performans daha kâfi dir bence

Tepkiler: mesut1979
rootsuz note 3 sizce nasil :/

Tepkiler: B.A.R.O.N
Idare eder mi normalde rootsuz kac puan falan almasi lazim :/

Akhtoher

Üye
Dostum topluluğa sormuşsun nasıl diye o topluluk tan sadece bir kişiyim ben ve kişisel fikrimi belirttim neden sorguluyorsun ki? Bu benim fikrim

Tepkiler: HAKAN.TN

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Son attığım görsele nazaran 6.000'e yakın bir skor artışı olmuş.

Anil-D

Üye

Yeni cikan rus romu[emoji2]