Seglopsi
Üye
Zannedersem gecen sene olacak böyle bir idda ciktiydi samsungun yüksek puan olayinda birseyler yaptigini..
+1Şöyle bir durum var exynos chipsetlerde işlemcinin bütün çekirdekleri benchmark tarafından test ediliyor ve puan olarak yazılıyor ancak normal şartlarda işlemcinin 4 çekirdeği çalışırken 4 çekirdeği çalışmıyor. Bundan sebeple samsung hile yapıyor denildi. Aslında bence doğru olan da performansta asıl yükü çeken a15 çekirdeklerinin çalışması. Adil sonuçlar için exynos chipsetlere antutu'nun yeni yazılım üretmesi lazım.
En doğru puanı root izni alarak verebilir.Şöyle bir durum var exynos chipsetlerde işlemcinin bütün çekirdekleri benchmark tarafından test ediliyor ve puan olarak yazılıyor ancak normal şartlarda işlemcinin 4 çekirdeği çalışırken 4 çekirdeği çalışmıyor. Bundan sebeple samsung hile yapıyor denildi. Aslında bence doğru olan da performansta asıl yükü çeken a15 çekirdeklerinin çalışması. Adil sonuçlar için exynos chipsetlere antutu'nun yeni yazılım üretmesi lazım.
Sence en doğru puan yapabileceği puan mı yoksa normalde aldığı puan mı? Bişeylerle alınan puanlar göz boyamaktan başka bişey değil. 2 dk kullanımda telefonu sıcaktan patlatacak bir performans yerine gerçekte alacağın performans daha kâfi dir benceEn doğru puanı root izni alarak verebilir.
HaklısınızHayırlısıben Galaxy Note kullanırken 5 saniyede açılıyordu rehber Samsung’un bıraktığı acı hatıralar işte..
İdare eder.rootsuz note 3 sizce nasil :/
Düşük ben 42 bin aldım.rootsuz note 3 sizce nasil :/
Cihaz rootlu mu?Düşük ben 42 bin aldım.
Hayır.Cihaz rootlu mu?
Bende neden dusuk cikti ki [emoji53]Hayır.
Antutu bu ilk 4.4.2 güncellemesini aldığımda 29bin almıştım güven olmaz bu testBende neden dusuk cikti ki [emoji53]
Ben bi olcuyorum 35-38 bin oluyo bidaha olcuyorum 39 bin oluyo [emoji1] ram temizleyici olarak ne kullaniyosun [emoji4]Antutu bu ilk 4.4.2 güncellemesini aldığımda 29bin almıştım güven olmaz bu test
Gereenify dışında birşey kullanmıyorum. Manuel elle siliyorum oda nadirenBen bi olcuyorum 35-38 bin oluyo bidaha olcuyorum 39 bin oluyo [emoji1] ram temizleyici olarak ne kullaniyosun [emoji4]
Düşük bende 42-43 bin arası sm-n9005 terootsuz note 3 sizce nasil :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?