Haber Antutu 2015 En Hızlı Android Telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Antutu 2015 En Hızlı Android Telefonlar
Antutu 2015 yılında ki en hızlı cihazların puanlarını yayınladı. Merak edenler ve karşılaştırmak isteyenler için sonuçlar:

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221 ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
edge neden daha düşük :hmmm

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Skor Manyağı Bir Akıllı Telefon Değilde Tablet Daha İyi Oda Nvidia Shield Tablet'tir

Bülent872

Bülent872

Üye
Qualcomm kendini belli etmiş gene.

Karavelaa

Üye
Samsung para vermiştir.Samsung bile birinci sırada gözüküyorsa:oha2:

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Meizu yok ya ben bu antutuya hic guvenmiyorum

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve Karavelaa
PriZm

PriZm

Üye
Note 4 51-53K alıyor listede yok.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
lg nexus 5 (2015) ?

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
lg g2 65546 alıyor listede yok

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Saçma sapan bir ego tatmin tablosundan başka birşey değil.

• Beğen
Tepkiler: snapdroid ve ~N.A.W.Y~
Polymath

Polymath

Üye
Samsungun para vermesi gerektigine inanmiyorum. Zaten işlemcisi ortada. En iyi islemciyr sahip.. Ddr4 ram vs vs. Ekran karti zaten performansi belli. Donanim olarak hic bir firma samsungu geçemez artik. İslemcide snapdragonu geçtiler

Death Punch

Death Punch

Üye
Saçmaa. şimdi kimse kendini kandırmasın s810 yada exynos 7420 gibi güçlü işlemcilerin tamamını kullanıp telefonu aşırı yoran bi kullanıcı gösterin bana çok az çıkar onun için önemli olan donanımı iyi olmasından çok yazılımın yani arayüzün önemi var touchwiz kasıyo ama diğer başka firmalarınki daha stabil ayrıca 2 gün sonra bunlarda eskicek şimdi kim s800 den bahsediyo kimse varsa yoksa s810 ve 820 onun için bu antutu mantutu hikaye şimdi s6 nın açıp da benim z3ün açmayacak bi oyun gösterin bana yok benim z3 ten Yaklaşık 2 kat daha fazla puan almış s6 performans bakımından ne fark var çok yok ama işde boşverin antutu hikaye

0MG90

0MG90

Üye
Yine Sony yok, çok şaşırdım

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Hikaye bunlar ya

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
ben guvenmiyorum bu uygulamaya :D

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Antutu bir cihaz diyelim45k alıyorken o.c ile 50-55 alabilir normal puanını listeye koyuyor sanırsam en yükseği değil

Üst Alt