Antonio Floro Flores Galatasaray'da (büyük olasılıkla)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Antonio Floro Flores Galatasaray'da (büyük olasılıkla)
Lorik Cana ve Pino nun transferlerini resmi siteden önce bi kaynaktan öğrenmiştim.Lorik Cana sadece saatler sonra,Pino ise 1 hafta kadar gecikmeyle resmi siteden doğrulandı.
Yani transferleri kesin ve net bir dille resmi siteden önce sağlam kaynaktan öğrendim.
Şimdi ise o kaynaktan gelen son haber..Udinese de forma giyen forvet oyuncusu Flores hakkında..
Yine net bir ifade:Antonio Floro Flores Galatasaray da ;)
Haberin kesin doğru olmadığını belirtmek isterim.Transferde beklenmedik gelişmeler olabiliyor.
Kaynak:arslansem.Bizi izlemeye devam edin :ehe

^^Positive^^

Üye
hadi hayırlısı...

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
:naughty:

haltie

haltie

Üye
kim bunlar ya:ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Yaşı geçmiş ihtiyar meşhur futbolcuları almaktansa böyle genç taze namı duyulmamış futbolcuları tercih ederim Halit :D

haltie

haltie

Üye
Hagiyi almasaydınız keşke :D

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Hagi bize 33-34 yaşında gelmedi ama :D

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla 29 ya da 30 yaşındaydı.5 yıl kaldı ve futbolu bıraktı.
Ayrıca o zamanlar dünyaca tanınmış ahım şahım futbolcu değildi.Futbola doymamıştı :)
Çünkü bugün Hagi denildiğinde Barcelona değil Galatasaray akla gelir.Bu da kanıtıdır ;)

haltie

haltie

Üye
hagi geldiğinde 32 yaşındaydı hatta hacı diye yazmışlardı gazeteler 36 yaşında bıraktı futbolu taraflı tarafsız herkes severdi 1 takım hariç real madrid ve barcelonada oynadı bizim quaresmanın biraz yaşlısı olarak geldi aynılar.:ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ben Guti yi kastedmiştim.Quaresmaya sözümüz yok ;)

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca 31 yaşında geldi Galatasaray a

haltie

haltie

Üye
Biliyorum canım gutiyi dediğini:) Örnek verdim sadece.Gutide hagiyle aynı ayarda bence ama alışması zor olur adam sadece real madridte oynamış

exorcist

exorcist

Üye
Lorik Cana ve Pino nun transferlerini resmi siteden önce bi kaynaktan öğrenmiştim.Lorik Cana sadece saatler sonra,Pino ise 1 hafta kadar gecikmeyle resmi siteden doğrulandı.
Yani transferleri kesin ve net bir dille resmi siteden önce sağlam kaynaktan öğrendim.
Şimdi ise o kaynaktan gelen son haber..Udinese de forma giyen forvet oyuncusu Flores hakkında..
Yine net bir ifade:Antonio Floro Flores Galatasaray da ;)
Haberin kesin doğru olmadığını belirtmek isterim.Transferde beklenmedik gelişmeler olabiliyor.
Kaynak:arslansem.Bizi izlemeye devam edin :ehe

noldu senin sağlam kaynak:d:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Transfer dönemi bitti benim mi haberim yok :)
Bak üstte büyük olasılıkla yazıyor.Senin gibi Aykut Kocaman Dentinho yu getirmeye gitti diye kesin başlık atmıyoruz biz.Nerde Dentinho hani?:d:

exorcist

exorcist

Üye
Transfer dönemi bitti benim mi haberim yok :)
Bak üstte büyük olasılıkla yazıyor.Senin gibi Aykut Kocaman Dentinho yu getirmeye gitti diye kesin başlık atmıyoruz biz.Nerde Dentinho hani?:d:

olabilir demek çok kolay herkes olabilir messide!! :pro:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Evet bence de çok kolay..Transfer dönemi biter hani nerde senin dediğin adam dersin,ben de özür dilerim tatmin olursun olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...