Antivirüs programı (tavsiyeleriniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Antivirüs programı (tavsiyeleriniz)
selam arkadaşlar şimdiye kadar hep kaspersky programı kullandım.Ama ******* durmadan kara listeye alıyolar.Haftada bir iki kez *** arayıp indirip aktiv ediyorum.Bugün itibarıylada hiç bir **** kabul etmiyor.Sizlerden isteğim önerebileceğiniz başka bir program varmıdır?

şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: furempati2

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
tavsiyem yine karspersky olur...eger internet security 2009 u kullanıyorsan trial reset adlı programla kullanım süreni resetleyip tekrar 30 gün kullanabilirsin...yok eger degistiricem diyorsan bitdefender 2009 u öneririm...

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
kaspersky bulamadım bulduklarımda aktiv olmuyordu.
biraz araştırmadan sonra sınırsız kullanım nod32 buldum
teşekkürler kardeşim sağolasın

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim...Yalnız Nod32 ye güvenme fazla...Tavsiye etmem...Yanında mutlaka yardımcı bi program olsun...Ad-Aware veya SpywareDoctor tavsiye...İyi forumlar...:oke:

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş şimdilik bununla idare etmye çalışıyorum ama söylediğin programları bi ara indirip kuracağım
UE-Gazi arkadaşımızın eklediği antivirüs programınız test etme bölümünde başarılı oldu ama yinede bir bilene danışmak her zaman iyidir
yardımların için teşekkürler kardeşim sağolasın

nihatgunes

nihatgunes

Üye
ben bi ara spayware doctorun full sürümü (antivirüs+güvenlik duvarı) wersiyonunu kullanıodum gayette başarılı ama sistemin fazla ii deilse tawsiye etmem kasıyo

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşım. Benim tavsiyem...

1 - BitDefender Total Security 2009
2 - Kaspersky Internet Security 2009
3 - ESET Smart Security 4

Sistemin güçlü ise 1 yada 2 yi tercih etmeni öneririm. Güçlü değil ise 3' ü tercih etmeni öneririm. Fakat 3' ün yanında da yardımcı programları kullanmanı tavsiye ederim...

3 - 1 - Spybot - Search & Destroy
3 - 2 - USB Disk Security

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Panda Security Veya Kaspersky'ı Tavsiye Ederim.

mahferer

Üye

Avira AntiVir Premium *** (3 ay):

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt