Antivirüs Programı Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Antivirüs Programı Arıyorum
antivirüs progaramı arıyorum acil çoook direk link verirseniz teşekkür ederim aradım ama beki ben bulamadım lütfen gerçekten önemli lütfen

avast Türkçe

Konu Sahibi
ben hiç avast kullanmadım avast mı kaspersykey mi?

ben de hiç kaspersky kullanmadım,kaspersky diyorlar ama ben avastı test edip onayladım tabiri caizse...üstelik ücretsiz

Konu Sahibi
şuan indiriyorum ama bana neler yapacağımı anlatırmısın virüs taraması falan

programı kuruyorsun once sonra ekranın sag altındakı a simgesine sag tıklayıp avast antıvırusu baslat dıyorsun.
hemen bı bellek taraması yapar,vırus falan varsa pcyı kapatıp mavı ekran altında acarak tum hddlerı tarayıp temızler.sonra pc temız olarak acılır
ya da avastı baslatıp bellek taramasının ardından gelen ekranda taranacak alanı secerek tarama yaptırırsın.
ya da herhangıbır dosya/klasore sag tıklayıp avastla tara dersın
ya da bılgısayarıma gırıp hddlerı secıp sag tıklayıp tara dersın
herhangı bır taramada vırus bulursa sil diyerek temızletırsın.
programı acınca eger kayıt ol felan derse ordakı baglantıyla(tam hatırlamıyorum nasıldı) web sayfasına gıdıp formu doldurup emailine gelen şifre ile avastı 1 sene boyunca kullanırsınz,1 sene sonunda tekrar sıfre alıp 1 sene daha kullanırsın gibi...kayıt olmazsan 1 ay sonra kaydol dıye uyarmaya baslıyor.ve her nete baglanısında kendısını otomatık guncellıyor

Haberci

Üye
Ayrıca
u ve Türkçe yamasını Çok faydasını görürsün...

Spyware olarak ıda tavsiye ederim,ücretsiz

Ben hem Kaspersky hem de BitDefender kullanıyorum. BitDefender v. 8 bir yıl ücretsiz kullanım (Free edition). İndirdiğim link (Rapid) uzun süre kullanılmadığı için silinmiş. Bulursam ekleyeceğim. Ama sen de "Bitdefender v.8 free edition" diye aratırsan bulabileceğini umuyorum. Gerçi kendi sitelerinde yok ama bir yerlerde mutlaka vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...